Bloker og del indhold, og skift indstillinger for videokvalitet på YouTube Kids

Du kan logge ind i YouTube Kids-appen for at blokere kanaler og videoer eller ændre indstillingerne for videokvalitet. Du kan også logge ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto for at:

• Blokere indhold for dit barns YouTube Kids-profil.
  • Dele indhold fra YouTube med dit barns YouTube Kids-profil.

Del kanaler og videoer

Du kan dele kanaler og videoer fra YouTube-appen med dit barns YouTube Kids-konto. Når du deler videoer fra YouTube-appen, kan dit barn se videoer, der normalt ikke er tilgængelige på YouTube Kids. Deling er også et godt værktøj til at fremhæve det indhold, du gerne vil have, at dit barn skal se. Delt indhold forbliver på dit barns startskærm, indtil delingen af det ophæves, eller indholdet blokeres.

Del indhold fra YouTube med dit barns YouTube Kids-version

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Bemærk! Du skal være logget ind med den Google-konto, der er knyttet til dit barns YouTube Kids-profil, for at bruge delingsfunktionen. Denne funktion er kun tilgængelig i YouTube-appen på mobilenheder.

Del indhold fra YouTube med din tilknyttede forældrekonto

Sådan deler du indhold fra YouTube-appen:

1. Tryk på Mere '' ud for en video- eller kanalside, du gerne vil dele, ELLER tryk på DEL under videoafspilleren.
  2. I dialogboksen skal du trykke på Med børn. Denne mulighed vises kun, hvis din konto er knyttet til en YouTube Kids-profil eller en forældrestyret Google-konto.
  3. Tryk på knappen DEL ud for den profil, du vil dele videoen med. Når du trykker på DEL, ændres knappen til OPHÆV DELING
  4. Tryk på Udfør

Dit barn kan se delt indhold på fanen Delt på startskærmen i YouTube Kids.

Der er visse videoer eller kanaler, du ikke kan dele med dit barns konto:

• Aldersbegrænsede videoer.
  • Videoer med betalt produktplacering.
  • Livevideoer (kan deles, når livestreamen er slut).
  • Købt indhold.
  • Videoer og kanaler, du tidligere har blokeret i YouTube Kids for det pågældende barn.
  • Shorts-videoer

Ophæv delingen af indhold, du tidligere har delt med dit barn

Sådan fjerner du udvalgt indhold, du tidligere har delt med dit barn:
  1. Log ind på YouTube Kids.
  2. Klik eller tryk på fanen Delt. Denne fane viser det indhold, du har delt med dit barn.
  3. Tryk på Mere '' ud for den delte video.
  4. Tryk på Fjern fra delte.

ELLER

1. Log ind i YouTube-appen.
  2. Gå til den specifikke kanal eller video, du tidligere har delt med dit barn.
  3. Tryk på Mere '' ud for videoen eller kanalen ELLER
    1. Tryk på Del under videoafspilleren.
  4. I dialogboksen skal du trykke på Med børn. Denne mulighed vises kun, hvis din konto er knyttet til en YouTube Kids-profil eller en forældrestyret Google-konto.
  5. Tryk på knappen OPHÆV DELING ud for det barn, du vil ophæve delingen af videoen med.
  6. Når knappen skifter til "DEL", kan du trykke på LUK for at lukke dialogboksen.

Sådan rydder du alt indhold, du tidligere har delt med dit barn i YouTube Kids:

1. Log ind på YouTube Kids.
  2. Tryk på Børnesikring.
  3. Tryk på dit barns profil.
  4. Tryk på RYD INDHOLD under "Ryd delt indhold".

Bloker kanaler og videoer

Når du blokerer en kanal for dit barns YouTube Kids-profil via din tilknyttede forældrekonto, kan du ikke finde den i YouTube Kids. Du kan også blokere en video eller kanal direkte i YouTube Kids. Hvis du forsøger at blokere en video, mens du er logget ud, vises der en meddelelse, som beder dig om at logge ind.

Blokering af YouTube-kanaler på forældrestyrede konti

Hvis du ikke længere vil have, at en video eller kanal skal være blokeret, kan du fjerne blokeringen af den. Hvis du logger ud af YouTube Kids, vil alt indhold, du har blokeret, mens du var logget ind, være tilgængeligt, når du logger ud.

Du kan også rapportere videoer, som du finder upassende, i YouTube Kids. YouTubes politikteam gennemgår videoerne.

Bemærk!

• Hvis dit barn bruger den samme Google-konto til YouTube og YouTube Kids, blokeres alle kanaler, der er blokeret på YouTube, også på YouTube Kids.
  • Når du blokerer en kanal, blokerer du kun indhold, der er uploadet til den specifikke kanal. Denne blokering gælder ikke for videoer, der uploades igen på andre kanaler, eller lignende kanaler med relateret indhold.

Bloker bestemte kanaler fra YouTube med din tilknyttede forældrekonto

Sådan blokerer du en bestemt kanal fra YouTube på din computer:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, du vil blokere.
  2. Gå til fanen Om på kanalsiden.
  3. Klik på Rapportér bruger .
  4. Vælg Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  5. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Klik på FORTSÆT.
  6. Vælg BLOKER ud for det barn, du vil blokere denne kanal for.
  7. BLOKER ændres til FJERN BLOKERING, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  8. Klik på UDFØR.

Sådan blokerer du en bestemt kanal fra YouTube-appen:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, du vil blokere.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Tryk på Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  4. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Tryk på FORTSÆT.
  5. Tryk på BLOKER ud for det barn, du vil blokere denne kanal for.
  6. BLOKER ændres til FJERN BLOKERING, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  7. Tryk på Udfør .

Du kan også blokere indhold direkte i YouTube Kids på dit barns enhed.

Bloker indhold via YouTube Kids-appen

Sådan blokerer du en video fra startskærmen:
  1. Log ind i YouTube Kids-appen.
  2. Tryk på Mere '' ud for videoen.
  3. Tryk på Bloker denne video.
  4. Indtast de tal, der vises på skærmen, eller indtast din tilpassede adgangskode.

Sådan blokerer du en video fra afspilningssiden:

1. Log ind i YouTube Kids-appen.
  2. Tryk på Mere '' øverst i videoen.
  3. Tryk på BLOKER.
  4. I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge Bloker kun denne video. Du kan også vælge Bloker hele kanalen for at blokere den kanal, der er knyttet til videoen.
  5. Tryk på BLOKER.
  6. Indtast de tal, der vises på skærmen, eller indtast din tilpassede adgangskode.

Fjern blokeringen af individuelle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto

Sådan fjerner du blokeringen af individuelle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto:

​På en computer:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, som du vil fjerne blokeringen af.
  2. Gå til fanen Om på kanalsiden.
  3. Klik på Rapportér bruger .
  4. Vælg Bloker kanal for børn. Denne valgmulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  5. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Klik på FORTSÆT.
  6. Vælg FJERN BLOKERING ud for det barn, du vil fjerne blokeringen af denne kanal for.
  7. FJERN BLOKERING ændres til BLOKER, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  8. Klik på UDFØR.

I YouTube-appen:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, som du vil fjerne blokeringen af.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Tryk på Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  4. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Tryk på FORTSÆT.
  5. Tryk på FJERN BLOKERING ud for det barn, du vil fjerne blokeringen af denne kanal for.
  6. FJERN BLOKERING ændres til BLOKER, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  7. Tryk på UDFØR.

Fjern blokeringen af alt indhold fra YouTube med din tilknyttede forældrekonto

Sådan fjerner du blokeringen af alle videoer og kanaler fra YouTube med din tilknyttede forældrekonto:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
    1. Hvis du bruger en computer, skal du vælge Administrer indstillinger for dine børn ud for "Børnesikring".
  5. Vælg dit barn.
  6. Klik på Fjern blokering af videoer under GENERELLE INDSTILLINGER.
  7. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at blokeringen af alt indhold, du har blokeret på YouTube og i YouTube Kids, fjernes. Vælg FJERN BLOKERING.

Fjern blokeringen af indhold med YouTube Kids-appen

1. Log ind i YouTube Kids-appen.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Tryk på Fjern blokering af videoer under "Adgang".
  4. Tryk på JA, FJERN BLOKERING.
Bemærk! Hvis du bruger YouTube Kids med Family Link, kan du også fjerne blokeringen af videoer i indstillingerne for Family Link. Få flere oplysninger.

Skift indstillinger for videokvalitet

Du kan forbedre dit barns seeroplevelse ved at justere videokvaliteten til enten Automatisk eller Datasparefunktion på mobilenheder.

1. Tryk på Mere '' øverst i videoen.
  2. Tryk på Kvalitet.
  3. Vælg din foretrukne afspilningskvalitet i menuen "Videokvalitet" ved at trykke på enten Automatisk (anbefalet) eller Datasparefunktion.