YouTube Premium ‑jäsenyyden käyttämisen edut

Onko sinulla kysyttävää YouTube Premiumista? Ota meihin yhteyttä.

YouTube Premium ‑jäsenyyteen sisältyy useita etuja, jotka voi nyt ottaa käyttöön YouTube Kids ‑sovelluksessa.

Videot ilman maksettuja mainoksia
Voit katsoa YouTube Kidsiä lapsesi kanssa ilman maksettuja mainoksia. Huomaa, että käyttäjien YouTube Kidsiin lataamat videot eivät ole maksettuja mainoksia, joten niitä ei estetä sovelluksesta, vaikka siinä olisi käytössä YouTube Premium.
Videoiden lataaminen

Jos otat lataukset käyttöön, sovellus voi ladata laitteelle jopa 24 videota katseltavaksi YouTube Kidsissä silloin, kun verkkoyhteyttä ei ole. Ladatut videot päivitetään 24 tunnin välein, kun laite on yhteydessä internetiin. Jos laite ei ole verkkoyhteydessä 30 päivään, ladatut videot vanhentuvat ja ne poistetaan laitteesta. Sovellus valitsee ladattavat videot videosuosituksista tai YouTube Kidsin suosituista videoista, jos historiatietoja ei ole riittävästi.

Videoiden lataamisen ottaminen käyttöön

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Taustakäyttö ja lataukset.
  5. Napauta Lataukset-kohdan valitsin asentoon .
  6. Valitse ladattavien videoiden laatu ja tallennustilan määrä.

Videoiden latausasetusten muuttaminen

Oletusarvoisesti videoita ladataan vain Wi-Fi-yhteydellä. Voit ladata videoita mobiiliverkossa valitsemalla Asetukset  ja poistamalla Lataa vain Wi-Fi-yhteyden kautta ‑asetuksen käytöstä kohdassa Taustakäyttö ja lataukset.

Voit myös säätää latauksiin käytettävää tallennustilaa tämän sivun liukusäätimellä. Jos valitset tallennustilaksi enemmän kuin laitteessa on vapaata tilaa, sovellus käyttää vain vapaan tilan. Kun lisätilaa vapautuu, ladataan lisää videoita. Täällä voit säätää myös latausten kuvanlaatua.

Huom. Korkealaatuisia videoita mahtuu samaan tilaan vähemmän kuin heikompilaatuisia. Jos muutat latausten laatuasetusta, jo tallennetut videot poistetaan ja uusia tallennetaan tilalle.

Ladattujen videoiden katsominen

Kun laitteesi ei ole yhteydessä internetiin, et voi katsoa muita kuin ladattuja videoita. Voit katsoa ladattuja videoita myös internetyhteyden kanssa, kun aktivoit manuaalisen offline-tilan. Manuaalinen offline-tila aktivoidaan napauttamalla lukkokuvaketta , kirjoittamalla tunnuskoodi ja valitsemalla Katso offline-tilassa. Manuaalisessa offline-tilassa laitteesi voi silti käyttää datayhteyttä ja ladatut videot päivitetään.

Huom. Kun olet manuaalisessa offline-tilassa, voit katsella videoita verkossa vaihtamalla takaisin online-tilaan. Se tapahtuu napauttamalla lukkokuvaketta , kirjoittamalla tunnuskoodi ja valitsemalla Katso verkossa.
Taustatoisto

Voit toistaa videoita muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna. Taustatoisto on oletusarvoisesti poissa käytöstä, mutta sen voi ottaa käyttöön lapsilukkoasetuksissa:

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Taustakäyttö ja lataukset
  5. Napauta Taustatoisto-kohdan valitsin asentoon .

Päivitä YouTube Kids ‑mobiilisovellus uusimpaan versioon, jotta voit varmasti käyttää kaikkia YouTube Premium ‑jäsenyyteen sisältyviä etuja.