Aloitusnäytön ikäasetus

Voit räätälöidä sovelluksen aloitusnäyttöä siten, että siinä näytetään lapsesi suosikkivideoita. Vaihtoehtoja on kaksi:

• Alle kouluikäiset
  • Kouluikäiset

Valinnan jälkeen YouTube Kidsin aloitusnäytössä näytetään tämänikäisiä lapsia kiinnostavia videoita. Aloitusnäytön asetus ei vaikuta hakutuloksissa näytettäviin videoihin.

Kun lapsesi on katsonut muutaman videon, sovellus alkaa automaattisesti suositella videoita aloitusnäytössä käytettyjen hakusanojen ja katsottujen videoiden perusteella. Tällaiset videot eivät välttämättä noudata alun perin valittua ikäasetusta.

Voit päivittää YouTube Kids ‑sovelluksen sisältöasetuksia milloin tahansa:

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Etusivun ikärajoitus.