Titta igen

Du kan granska ditt barns visningshistorik för YouTube Kids i Titta igen.

På barnets mobila enhet eller surfplatta:

• Tryck på Titta igen högst upp på startskärmen.

På barnets dator:

• I det övre hörnet av skärmen väljer du barnets profilbild för att se videor från Titta igen.
Obs! Endast videor som visats i YouTube Kids på enheten visas i Titta igen.

Om du inte hittar en video som har spelats upp kan det bero på att den har tagits bort, angetts som privat eller tagits bort från YouTube Kids.

Du kan rensa kategorin Titta igen genom att rensa historiken eller inaktivera sökfunktionen i föräldrainställningarna. Om du pausar visningshistoriken i föräldrainställningarna visas inte videor som du tittar på medan historiken är pausad i Titta igen.