Se igjen

Du kan gå gjennom seerloggen for barnets YouTube Kids-profil ved å gå til Se igjen.

På barnets mobilenhet:

• Øverst på startskjermen trykker du på Se igjen .

På barnets datamaskin:

• Velg barnets profilbilde oppe i hjørnet på skjermen for å gå gjennom Se igjen-videoene.
Merk: Det er bare videoer barnet har sett i YouTube Kids på den aktuelle enheten, som vises i Se igjen

Hvis du ikke finner en video hen har sett tidligere, kan den ha blitt slettet, gjort privat eller fjernet fra YouTube Kids.

Du kan slette Se igjen-listen ved å tømme loggen eller slå av søkefunksjonen i foreldreinnstillingene. Hvis du setter seerloggen på pause, vises ikke videoene barnet ser på, i Se igjen, så lenge loggen er på pause.