Nog een keer kijken

In het gedeelte Nog een keer kijken staan video's die je kind onlangs heeft bekeken:

1. Tik boven aan het startscherm op Aanbevolen .
  2. Veeg naar rechts tot je het gedeelte Nog een keer kijken ziet.

De meest recent bekeken video's verschijnen rechts op het scherm.

In Nog een keer kijken worden alleen video's weergegeven die zijn bekeken in de YouTube Kids-app op dat apparaat. Als je een onlangs bekeken video niet kunt vinden, kan het zijn dat deze op privé is gezet of is verwijderd uit YouTube Kids.

Je kunt de video's uit Nog een keer kijken wissen door de geschiedenis te wissen of de zoekfunctie uit te schakelen in de Instellingen voor ouders.  Je kunt in de instellingen ook de geschiedenis onderbreken. Video's die je dan bekijkt, worden niet weergegeven in Nog een keer kijken.