Nog een keer kijken

In Nog een keer kijken vind je de kijkgeschiedenis van je kind voor YouTube Kids.

Op het mobiele apparaat of de tablet van je kind:

• Tik bovenaan het startscherm op Nog een keer kijken .

Op de computer van je kind:

• Selecteer de profielfoto van je kind in de bovenhoek van het scherm om de video's in Nog een keer kijken te zien.
Opmerking: In Nog een keer kijken staan alleen de video's die vanaf dat apparaat in YouTube Kids bekeken zijn.

Als je een eerder bekeken video niet kunt vinden, kan het zijn dat deze op privé is gezet of is verwijderd uit YouTube Kids.

Je kunt de video's uit Nog een keer kijken verwijderen door de geschiedenis te wissen of de zoekfunctie uit te zetten in de instellingen voor ouderlijk toezicht. Als je de kijkgeschiedenis via de instellingen voor ouders onderbreekt, verschijnen de video's die daarna worden bekeken, niet meer in Nog een keer kijken.