Katso uudestaan

Katso uudestaan ‑osiossa näet lapsesi äskettäin katsomat videot:

1. Napauta Suositellut  aloitusnäytön yläosassa.
  2. Pyyhkäise oikealle, kunnes näet Katso uudestaan ‑videot.

Viimeksi katsotut videot ovat näytön oikealla puolella.

Katso uudestaan ‑osiossa näytetään vain kyseisen laitteen YouTube Kids ‑sovelluksessa katsotut videot. Jos et löydä aiemmin katsottua videota, se on ehkä poistettu, muutettu yksityiseksi tai poistettu YouTube Kidsistä.

Voit tyhjentää Katso uudestaan ‑videot tyhjentämällä historian tai poistamalla haun käytöstä lapsilukkoasetuksissa.  Jos keskeytät historiatietojen tallentamisen lapsilukkoasetuksissa, keskeytyksen aikana katsotut videot eivät tule näkyviin Katso uudestaan ‑osioon.