Katso uudestaan

Näet lapsesi YouTube Kids -katseluhistorian Katso uudestaan ‑kohdasta.

Tee näin lapsen mobiililaitteella tai tabletilla:

• Valitse aloitusnäytön yläreunasta Katso uudestaan .

Tee näin lapsen tietokoneella:

• Pääset Katso uudestaan ‑videoihin valitsemalla lapsesi profiilikuvan näytön yläreunasta.
Huom. Vain kyseisellä laitteella YouTube Kidsissä katsotut videot näkyvät Katso uudestaan ‑kohdassa.

Jos et löydä jotakin aiemmin katsottua videota, se on ehkä poistettu, muutettu yksityiseksi tai poistettu YouTube Kidsistä.

Voit tyhjentää Katso uudestaan ‑videolistan tyhjentämällä historian tai laittamalla haun pois päältä lapsilukkoasetuksista. Jos keskeytät katseluhistorian tallentamisen lapsilukkoasetuksista, keskeytyksen aikana katsotut videot eivät näy Katso uudestaan ‑kohdassa.