Ställa in en anpassad kod på YouTube Kids

Ange en anpassad kod

Du kan ställa in en anpassad kod för åtkomst till barnfilter och föräldrainställningar i YouTube Kids-appen:

1. Tryck på låsikonen .
  2. Tryck på Ange en egen kod.
  3. Läs och ange siffrorna som visas.
  4. Ange en egen fyrsiffrig kod.
  5. Ange din kod igen när du ombeds att verifiera den.

Ändra eller radera din anpassade kod

Du kan ändra eller radera koden i Inställningar:

1. Tryck på låsikonen och ange koden.
  2. Välj Inställningar .
  3. Tryck på Ändra kod om du vill ställa in en ny kod, eller tryck på Radera kod om du vill ta bort din anpassade kod och återgå till standardkoden.

Har du glömt koden?

Om du råkar glömma koden kan du återställa den genom att avinstallera och installera om YouTube Kids-appen. Kom ihåg att du förlorar dina rekommenderade videor när du avinstallerar appen.