Angi en egendefinert adgangskode i YouTube Kids

Angi en egendefinert adgangskode

Du kan angi en egendefinert adgangskode for tilgang til foreldrekontroller og -innstillinger i YouTube Kids-appen ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på låsen .
  2. Trykk på Jeg vil angi min egen adgangskode.
  3. Les og skriv inn tallene som vises.
  4. Skriv inn en 4-sifret adgangskode som du selv velger.
  5. Når du blir bedt om det, skriver du inn adgangskoden på nytt for å bekrefte den.

Endre eller slett den egendefinerte adgangskoden din

Du kan endre eller slette adgangskoden din i innstillingene ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på låsen , og skriv inn adgangskoden din.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Trykk på Endre adgangskoden for å angi en ny adgangskode, eller trykk på Slett adgangskoden for å fjerne den egendefinerte adgangskoden og tilbakestille til standard adgangskode.

Har du glemt adgangskoden?

Hvis du glemmer adgangskoden, kan du tilbakestille den ved å avinstallere og reinstallere YouTube Kids-appen. Merk at du mister eksisterende videoanbefalinger når du avinstallerer appen.