Oma tunnuskoodi

Oman tunnuskoodin asettaminen

Voit asettaa oman tunnuskoodin YouTube Kids ‑sovelluksen lapsilukon ja muiden asetusten käyttämistä varten:

1. Napauta lukkokuvaketta .
  2. Valitse Aseta oma salasana.
  3. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot.
  4. Kirjoita valitsemasi nelinumeroinen tunnuskoodi.
  5. Vahvista tunnuskoodi kirjoittamalla se pyydettäessä uudelleen.

Oman tunnuskoodin muuttaminen tai poistaminen

Voit muuttaa tunnuskoodia tai poistaa sen asetuksissa:

1. Napauta lukkokuvaketta  ja kirjoita tunnuskoodisi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Aseta uusi tunnuskoodi valitsemalla Vaihda salasanaa tai poista oma tunnuskoodisi ja palaa käyttämään oletusarvoista tunnuskoodia valitsemalla Poista salasana

Unohditko tunnuskoodisi?

Jos unohdit tunnuskoodisi, voit nollata sen poistamalla YouTube Kids ‑sovelluksen ja asentamalla sen uudelleen. Huomioi, että sovelluksen poistaminen poistaa nykyiset videosuositukset.