Oman tunnuskoodin asettaminen YouTube Kidsissä

Oman tunnuskoodin asettaminen

Näin voit asettaa oman tunnuskoodin, jolla pääset käyttämään YouTube Kids ‑sovelluksen lapsilukkoa ja muita asetuksia:

1. Napauta lukkokuvaketta .
  2. Valitse Aseta oma tunnuskoodi.
  3. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot.
  4. Lisää valitsemasi nelinumeroinen tunnuskoodi.
  5. Vahvista tunnuskoodi kirjoittamalla se pyydettäessä uudelleen.

Oman tunnuskoodin muuttaminen tai poistaminen

Voit muuttaa tunnuskoodia tai poistaa sen asetuksista:

1. Napauta lukkokuvaketta  ja kirjoita tunnuskoodisi.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Aseta uusi tunnuskoodi valitsemalla Vaihda tunnuskoodi tai poista oma tunnuskoodisi ja palaa käyttämään oletusarvoista koodia valitsemalla Poista tunnuskoodi

Unohditko tunnuskoodisi?

Jos unohdat tunnuskoodin, voit nollata sen poistamalla YouTube Kids ‐sovelluksen ja asentamalla sovelluksen uudelleen. Huomioithan, että jos poistat sovelluksen, menetät tämänhetkiset videosuositukset.