Oma sisältö YouTube Kidsissä

Sinulla on lopullinen päätösvalta sen suhteen, miten sisältöäsi näytetään YouTubessa. Voit käyttää tätä valtaa milloin tahansa poistamalla sisältöäsi. Jos sinua huolettaa erityisesti sisältösi näyttäminen YouTube Kidsissä, voit lähettää pyynnön tiettyjen videoiden poistamisesta YouTube Kidsistä.

Huom. Tämän lomakkeen saa lähettää vain kyseessä olevan sisällön lataaja. Sinun on oltava kirjautuneena tilille, jolta videot on ladattu, jotta voimme vahvistaa sinun olevan sisällön lataaja.