Hvilke videoer er tilgjengelige i YouTube Kids?

YouTube Kids skal være et familievennlig sted der barn kan utforske interessene sine. Vi bruker en blanding av filtrering via algoritmer, inndata fra brukere og menneskelige evalueringer for å finne ut hvilke videoer som skal være tilgjengelige i YouTube Kids:

• Videoene på startskjermen må gjennom en ekstra kvalitetskontroll via menneskelig evaluering.
  • Algoritmen velger videoene som vises i Søk og Anbefalt.

Selv om systemet vårt justeres og testes etter strenge normer, er ingen algoritme perfekt, og selv ikke en perfekt algoritme er det samme som din egen vurdering. Det er mulig at barnet ditt finner innhold i appen som du kanskje ikke vil at hen skal se. Hvis dette skjer, kan du blokkere eller rapportere videoen. Vi tar disse rapportene på alvor og bruker dem til å gjøre appen bedre for alle.

Det finnes også diverse innstillinger og kontroller du kan bruke for å tilpasse barnets opplevelse:

Når du slår av søkefunksjonen, har barnet bare tilgang til

• videoer fra et utvalg kanaler som er godkjent av YouTube Kids, og
  • eventuelle YouTube-videoer eller -kanaler du deler med hen
Merk: Uansett hvilke søkeinnstillinger som er valgt, finnes det en sjanse for at barnet ditt finner innhold du ikke vil hen skal se.