YouTube Kidsissä näkyvät videot

YouTube Kids on suunniteltu perheystävälliseksi paikaksi, jossa on paljon kiinnostavaa sisältöä lapsille. Selvitämme algoritmeihin perustuvien suodattimien, käyttäjien palautteen ja tarkastajien avulla, mitkä videot pääsevät mukaan YouTube Kids ‑sovellukseen:

• Tarkastajat käyvät läpi aloitusnäytöllä näkyvät videot.
  • Algoritmi valitsee haussa ja suosituksissa näkyvät videot.

Järjestelmää on säädetty ja testattu perinpohjaisesti, mutta yksikään algoritmi ei ole täydellinen, eikä edes paras algoritmi päihitä omaa harkintakykyäsi. Lapsesi saattaa löytää sovelluksesta sisältöä, jota et haluaisi hänen katsovan. Jos näin käy, voit estää videon tai tehdä siitä ilmoituksen. Kaikkiin ilmoituksiin suhtaudutaan vakavasti, ja niiden avulla voimme tehdä sovelluksesta entistä paremman kaikille käyttäjille.

Voit myös personoida lapsen käyttökokemusta erilaisten asetusten ja säädinten avulla:

Jos poistat haun käytöstä, lapsesi voi katsoa vain

• videoita YouTube Kidsin tarkastamilta kanavilta ja
  • videoita ja kanavia, jotka jaat hänelle YouTubesta.
Huom. Hakuasetuksista riippumatta lapsesi saattaa löytää sisältöä, jota et haluaisi hänen katsovan.