Quins vídeos estan disponibles a YouTube Kids

Hem dissenyat YouTube Kids perquè sigui un lloc apte per a famílies on els nens puguin explorar els seus interessos. Fem servir una combinació de filtres algorítmics, entrades d'usuaris i revisions humanes per determinar quins vídeos haurien d'estar disponibles a YouTube Kids:

• Els vídeos de la pantalla d'inici passen per un nivell de control de qualitat addicional mitjançant la revisió humana.
  • Els nostres algoritmes trien els vídeos que es mostren a la cerca i a Recomanats.

Tot i que hem ajustat i provat el sistema de manera rigorosa, cap algoritme no és perfecte, i fins i tot un algoritme perfecte no és tan encertat com el teu criteri. És possible que el teu fill o filla trobi contingut a l'aplicació que no vols que vegi. Si això passa, pots bloquejar aquest vídeo o informar-ne. Ens prenem aquests informes molt seriosament i els utilitzem per millorar l'aplicació per a tothom.

També hi ha diverses opcions de configuració i controls disponibles perquè puguis personalitzar l'experiència del teu fill o filla:

Si desactives la cerca, el teu fill o filla només podrà veure:

• Vídeos d'un conjunt de canals verificats per YouTube Kids.
  • Qualsevol vídeo o canal que comparteixis amb ells des de YouTube.
Nota: independentment de la configuració de la cerca, és possible que el teu fill o filla trobi contingut que no vols que vegi.