Saavutettavuus YouTube Kids ‐mobiilisovelluksessa

YouTube Kids ‑sovellus tukee Androidin TalkBack-saavutettavuusominaisuutta, joka auttaa sokeita ja heikkonäköisiä käyttämään sovellusta. Saat lisätietoja asetuksesta ja sen käyttöönotosta Androidin saavutettavuuden ohjekeskuksesta.

Aloittaminen

Kun olet laittanut Androidin saavutettavuusasetukset päälle, voit selata videoita ja asetuksia TalkBackin ja Kosketuksella tutkiminen ‑ominaisuuden avulla YouTube-sovelluksessa. Lue lisää ominaisuuksista Kosketuksella tutkimisen ohjeista.

Sovellukseen tutustuminen

Kun sovellus on auki, voit selata koko perheelle sopivia videoita, kanavia ja soittolistoja pyyhkäisemällä näyttöä kahdella sormella oikealle tai vasemmalle. Voit katsoa videon tai siirtyä kanavalle tai soittolistaan kaksoisnapauttamalla pikkukuvia. Pääset takaisin edelliseen näyttöön kaksoisnapauttamalla Takaisin-painiketta.

Videoiden hakeminen

Kaksoisnapauta hakupainiketta ja lisää hakusanat Hae YouTube Kidsistä ‑muokkauskenttään. Voit käyttää puhehakua kaksoisnapauttamalla puhehakupainiketta ja sanomalla hakusanat ääneen.

Videoiden katsominen

Kun olet löytänyt videon, jonka haluat katsoa, aloita toisto kaksoisnapauttamalla videota. Video siirtyy automaattisesti koko näytön tilaan. Voit pienentää videon toiston aikana kaksoisnapauttamalla sitä uudelleen.

• Mainoksen ohittaminen: Voit ohittaa videon alussa näkyvän mainoksen kaksoisnapauttamalla Ohita mainos ‑painiketta.
  • Toiston keskeyttäminen: Keskeytä video kaksoisnapauttamalla Keskeytä video ‑painiketta.
  • Seuraavaan videoon siirtyminen: Toista seuraava aiheeseen liittyvä video kaksoisnapauttamalla Seuraava video ‑painiketta.

Videon alla on aiheeseen liittyviä videoita.

Videoiden automaattinen toisto

Automaattinen toisto on oletuksena pois päältä. Kun automaattinen toisto on päällä, YouTube toistaa automaattisesti seuraavan aiheeseen liittyvän videon.

Näin laitat automaattisen toiston päälle:

1. Mene jonkin videon katselusivulle YouTube Kidsissä.
  2. Siirry videon asetusvalikkoon kaksoisnapauttamalla Lisää vaihtoehtoja ‐painiketta.
  3. Laita automaattinen toisto päälle kaksoisnapauttamalla Automaattinen toisto ‐painiketta. Laita automaattinen toisto pois päältä kaksoisnapauttamalla Automaattinen toisto ‐painiketta uudelleen.
Ajastimen käyttäminen

Näin asetat ajastimen:

1. Kaksoisnapauta lapsilukkopainiketta minkä tahansa sivun oikeasta alakulmasta.
  2. Lisää pyydetyt numerot Vain vanhemmille ‐valikkoon ja napauta sitten LÄHETÄ-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Ajastin-painiketta.
  4. Aseta aikaraja kaksoisnapauttamalla painikkeita, jotka lisäävät tai vähentävät minuutin kerrallaan.
  5. Kaksoisnapauta KÄYNNISTÄ AJASTIN ‑painiketta.
Palautteen lähettäminen

Näin lähetät palautetta sovelluksesta:

1. Kaksoisnapauta lapsilukkopainiketta.
  2. Lisää pyydetyt numerot Vain vanhemmille ‐valikkoon ja napauta sitten LÄHETÄ-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Palaute-painiketta.
  4. Kaksoisnapauta joko TYYTYVÄINEN tai EI TYYTYVÄINEN.
  5. Kaksoisnapauta LÄHETÄ PALAUTETTA ‑painiketta ja kirjoita palautteesi.
  6. Lisää kuvakaappaus palautteeseen kaksoisnapauttamalla Kuvakaappaus-painiketta.
  7. Kaksoisnapauta Lähetä-painiketta.
Sopimattomista videoista ilmoittaminen

Näin ilmoitat sopimattomasta videosta:

1. Siirry videoon, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  2. Kaksoisnapauta Lisää vaihtoehtoja ‑painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Tee ilmoitus ‑painiketta.
  4. Kaksoisnapauta Sopimaton audio-, Sopimaton kuva- tai Muu-painiketta.
  5. Kaksoisnapauta TEE ILMOITUS.
Katselu- ja hakuhistorian tyhjentäminen

Näin tyhjennät katselu- ja hakuhistorian, Katso uudestaan ‑listan, videosuositukset ja offline-videot:

1. Kaksoisnapauta lapsilukkopainiketta.
  2. Lisää pyydetyt numerot Vain vanhemmille ‐valikkoon ja napauta sitten LÄHETÄ-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Asetukset-painiketta.
  4. Kaksoisnapauta sen lapsen profiilikuvaketta, jonka asetuksia haluat päivittää.
  5. Kaksoisnapauta Tyhjennä historia ‑painiketta.
  6. Kaksoisnapauta OK-painiketta.
Audioasetukset

Näin hiljennät sovelluksen äänet:

1. Kaksoisnapauta profiilikuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta.
  2. Muuta valitun profiilin asetuksia kaksoisnapauttamalla MUOKKAA-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Asetukset-painiketta.
  4. Laita sovelluksen musiikki ja äänitehosteet päälle tai pois päältä kaksoisnapauttamalla niiden valitsimia.
Hakuasetukset

Näin voit ottaa Haun pois päältä:

1. Kaksoisnapauta lapsilukkopainiketta.
  2. Lisää pyydetyt numerot Vain vanhemmille ‐valikkoon ja napauta sitten LÄHETÄ-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Asetukset-painiketta.
  4. Kaksoisnapauta sen lapsen profiilikuvaketta, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  5. Kaksoisnapauta Salli haku ‐valitsinta.
Katselu- ja hakuhistorian keskeyttäminen

Jos keskeytät katselu- ja hakuhistorian, uudet videon katselukerrat ja uudet hakusanat eivät vaikuta suositeltuun sisältöön. Näin keskeytät katselu- ja hakuhistorian:

1. Kaksoisnapauta lapsilukkopainiketta.
  2. Lisää pyydetyt numerot Vain vanhemmille ‐valikkoon ja napauta sitten LÄHETÄ-painiketta.
  3. Kaksoisnapauta Asetukset-painiketta.
  4. Kaksoisnapauta sen lapsen profiilikuvaketta, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  5. Kaksoisnapauta Keskeytä katseluhistoria- ja Keskeytä hakuhistoria ‑valitsimia.