Hjælpefunktioner i YouTube Kids-mobilappen

YouTube Kids-appen fungerer sammen med Androids hjælpefunktion TalkBack, som indeholder hjælpefunktioner til blinde og brugere med stærkt nedsat syn. Gå til Hjælp til Tilgængelighed i Android for at få flere oplysninger, f.eks. hvordan disse indstillinger slås til.

Kom godt i gang

Når du har aktiveret dine hjælpefunktioner på Android, kan TalkBack og Tryk for at høre hjælpe dig med at finde videoer og indstillinger i YouTube-appen. Se vejledningen til Tryk for at høre for at få flere oplysninger om disse funktioner.

Gå på opdagelse i appen

Når du har åbnet appen, kan du bruge to fingre til at rulle fra højre mod venstre for at se familievenlige videoer, kanaler og playlister. Tryk to gange på et miniaturebillede for at se videoen eller udforske kanalen eller playlisten. Tryk to gange på tilbageknappen for at gå tilbage.

Søg efter videoer

Tryk to gange på søgeknappen, og tilføj dine søgetermer i redigeringsfeltet "Søg på YouTube Kids". Du kan bruge stemmesøgning ved at trykke to gange på knappen "stemmesøgning" og indtale dine søgetermer.

Afspil videoer

Når du har fundet en video, du vil afspille, skal du trykke to gange for at starte afspilningen. Videoen afspilles automatisk i fuld skærm. Tryk to gange på videoen igen for at minimere den under afspilningen.

• Spring en annonce over: Tryk to gange på knappen "Du kan springe annoncen over" for at springe den annonce over, der afspilles før din video.
  • Sæt på pause: Tryk to gange på knappen "Sæt video på pause" for at sætte videoen på pause.
  • Næste video: Tryk to gange på knappen "Næste video" for at afspille den næste relaterede video.

Under videoen kan du finde relaterede videoer, du kan afspille.

Afspil videoer automatisk

Indstillingen Autoplay er som standard slået fra. Når autoplay er slået til, afspilles der automatisk en anden relateret video.

Sådan aktiverer du Autoplay:

1. Gå til afspilningssiden for en video i YouTube Kids.
  2. Tryk to gange på knappen "Flere valgmuligheder" for at gå til videoindstillingsmenuen.
  3. Tryk to gange på knappen "Autoplay" for aktivere autoplay. Tryk to gange på knappen "Autoplay" igen, hvis du vil deaktivere autoplay.
Indstil en timer

Indstil en timer:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring". Den vises nederst til højre på alle sider.
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på timerknappen.
  4. Tryk to gange på knappen "Reducer tiden med ét minut" eller "Øg tiden med ét minut" for at angive en tidsgrænse.
  5. Tryk to gange på knappen "START TIMER".
Send feedback

Send feedback om appen:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Feedback".
  4. Tryk to gange på enten "TILFREDS" eller "UTILFREDS".
  5. Tryk to gange på knappen "SEND FEEDBACK", og skriv derefter din feedback.
  6. Tryk to gange på "Screenshot" for at medtage et i din feedback.
  7. Tryk to gange på knappen "Send".
Rapportér upassende videoer

Rapportér en upassende video:

1. Find den video, du vil rapportere.
  2. Tryk to gange på knappen "Flere valgmuligheder".
  3. Tryk to gange på knappen "Rapportér".
  4. Tryk to gange på knappen "Upassende lyd", "Upassende visuelle elementer" eller knappen "Andet".
  5. Tryk to gange på "RAPPORTÉR".
Ryd afspilnings- og søgehistorik

Ryd afspilnings- og søgehistorikken, sektionen "Se den igen," anbefalede videoer og offlinevideoer:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil opdatere.
  5. Tryk to gange på "Ryd historik".
  6. Tryk to gange på knappen "OK".
Lydindstillinger

Deaktiver den lyd, der afspilles i appen:

1. Tryk to gange på knappen "Profilikon" øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk to gange på knappen "REDIGER" for at ændre indstillingerne for den valgte profil.
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på kontakterne "Appmusik" og "Lydeffekter" for at aktivere eller deaktivere disse funktioner.
Søgeindstillinger

Sådan deaktiverer du Søgning:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil ændre.
  5. Tryk to gange på kontakten "Tillad søgning".
Sæt afspilnings- og søgehistorikken på pause

Hvis du sætter din afspilnings- og søgehistorik på pause, stopper nye videovisninger og nye søgetermer med at påvirke anbefalet indhold. Sådan sætter du afspilnings- og søgehistorikken på pause:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil ændre.
  5. Tryk to gange på kontakterne "Sæt afspilningshistorik på pause" og "Sæt søgehistorik på pause".