Systeemvereisten en beschikbaarheid van de YouTube Kids-app

Je kunt YouTube Kids gebruiken op smartphones en tablets met Android 4.1 of hoger.

Locaties waar YouTube Kids beschikbaar is

Argentinië, Australië, Azerbeidzjan, België, Bolivia, Bosnië (alleen Android en Android TV), Brazilië, Bulgarije, Canada (exclusief Quebec), Chili, Colombia, Costa Rica, Denemarken, de Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, El Salvador, de Filipijnen, Finland, Frankrijk, Georgië (alleen Android en Android TV), Ghana, Griekenland, Guatemala, Honduras, Ierland, IJsland, India, Indonesië, Italië, Jamaica, Japan, Kazachstan, Kenia, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Montenegro (alleen smart-tv's), Nederland, Nepal, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oeganda, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Senegal, Servië (alleen Android en smart tv's), Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Tsjechië, Uruguay, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Vietnam, Wit-Rusland, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland.

We streven ernaar om YouTube Kids ook in andere landen aan te bieden.