YouTube Kids ‑sovelluksen järjestelmävaatimukset ja saatavuus

YouTube Kidsiä voi käyttää älypuhelimella tai tabletilla, jossa on Android 4.1 ‑käyttöjärjestelmä tai uudempi.

Maat joissa YouTube Kids on saatavilla

Alankomaat, Argentiina, Australia, Azerbaidžan, Belgia, Bosnia (vain Android ja Android TV), Brasilia, Bulgaria, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Georgia (vain Android ja Android TV), Ghana, Indonesia, Intia, Irlanti, Italia, Itävalta, Jamaika, Japani, Kanada (pois lukien Quebec), Kazakstan, Kenia, Kolumbia, Kroatia, Luxemburg, Makedonia, Malesia, Meksiko, Montenegro (vain älytelevisiot), Nepal, Nigeria, Norja, Pakistan, Peru, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Senegal, Serbia (vain Android- ja älytelevisiot), Singapore, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Suomi, Sveitsi, Tansania, Tanska, Thaimaa, Tšekki, Uganda, Ukraina, Uusi-Seelanti, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat ja Zimbabwe.

YouTube Kids tulee myöhemmin saataville myös muissa maissa.