La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Requisitos del sistema y disponibilidad de la aplicación YouTube Kids

Puedes usar YouTube Kids en un smartphone o tablet con el sistema operativo Android 4.1 (o una versión superior).

Países y territorios en los que está disponible YouTube Kids

Alemania, Arabia Saudí, Argelia, Argentina, Aruba, Australia, Austria, Azerbaiyán, Bangladés, Baréin, Bélgica, Bermudas, Bielorrusia, Bolivia, Bosnia, Brasil, Bulgaria, Canadá (excepto Quebec), Chequia, Chile, Chipre, Colombia, Corea del Sur, Costa Rica, Croacia, Dinamarca, Ecuador, Egipto, El Salvador, Emiratos Árabes Unidos, Eslovaquia, Eslovenia, España, Estados Unidos, Estonia, Filipinas, Finlandia, Francia, Georgia, Ghana, Grecia, Guatemala, Honduras, Hong Kong, Hungría, India, Indonesia, Irak, Irlanda, Islandia, Islas Caimán, Islas Turcas y Caicos, Israel, Italia, Jamaica, Japón, Jordania, Kazajistán, Kenia, Kuwait, Letonia, Líbano, Libia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburgo, Macedonia del Norte, Malasia, Malta, Marruecos, México, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Noruega, Nueva Zelanda, Omán, Países Bajos, Pakistán, Panamá, Papúa Nueva Guinea, Paraguay, Perú, Polonia, Portugal, Qatar, Reino Unido, República Dominicana, Rumanía, Rusia, Senegal, Serbia, Singapur, Sri Lanka, Sudáfrica, Suecia, Suiza, Tailandia, Taiwán, Tanzania, Túnez, Turquía, Ucrania, Uganda, Uruguay, Venezuela, Vietnam, Yemen y Zimbabue.

Estamos trabajando para ampliar la disponibilidad de YouTube Kids a otros países.