Rapportera olämpliga videor på YouTube Kids

Våra team vidtar omfattande försiktighetsåtgärder för att se till att YouTube Kids-appen är en familjevänlig miljö. Om du stöter på en olämplig video kan du hjälpa oss genom att rapportera den.

1. Öppna visningssidan för videon du vill anmäla.
  2. Tryck på Mer längst upp till höger i videospelaren.
  3. Tryck på Rapportera.
  4. Välj anledningen till att du rapporterar videon (Olämpliga bilder, Olämpligt ljud eller Annat).
Om du är inloggad när du rapporterar en olämplig video blockeras videon automatiskt i YouTube Kids-appen.

Rapporterade videor granskas dygnet runt alla dagar, och vid behov tas de bort från YouTube Kids-appen. Observera att chanserna för borttagning av en video inte ökar för att du rapporterar den många gånger.