Ongepaste video's op YouTube Kids melden

Onze teams hebben uitgebreide maatregelen genomen om de YouTube Kids-app zo gezinsvriendelijk mogelijk te maken Als je toch een ongepaste video tegenkomt, kun je ons helpen door de video te melden:

1. Ga naar de weergavepagina van de video die je wilt melden.
  2. Tik op Meer in de bovenhoek van de videospeler.
  3. Tik op Melden.
  4. Selecteer de reden waarom je de video meldt (Ongepaste beelden, Ongepaste audio of Overig).
Als je bent ingelogd wanneer je een ongepaste video meldt, wordt de video automatisch geblokkeerd in de YouTube Kids-app.

Gemelde video's worden 24 uur per dag, 7 dagen per week beoordeeld en worden zo nodig uit de YouTube Kids-app verwijderd. Het heeft geen zin een video meerdere keren te melden in de hoop dat je hiermee de kans op verwijdering uit de app vergroot.