Rapportér upassende videoer på YouTube Kids

Vores teams træffer omfattende foranstaltninger for at sikre et familievenligt miljø i YouTube Kids-appen. Hvis du alligevel støder på en upassende video, kan du hjælpe os ved at rapportere den:

1. Gå til afspilningssiden for den video, du vil rapportere.
  2. Tryk på Mere i det øverste hjørne af videoafspilleren.
  3. Tryk på Rapportér.
  4. Vælg årsagen til rapportering af videoen (Upassende billedside, Upassende lyd eller Andet).
Hvis du er logget ind, når du rapporterer en upassende video, bliver videoen automatisk blokeret i YouTube Kids-appen.

Vi gennemgår rapporterede videoer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen og fjerner dem fra YouTube Kids-appen, hvis det er nødvendigt. Bemærk! Du øger ikke sandsynligheden for, at en video fjernes fra appen, ved at rapportere den gentagne gange.