Informar de vídeos inadequats a YouTube Kids

Els nostres equips prenen tot tipus de precaucions per garantir que l'aplicació YouTube Kids sigui un entorn adequat per a tota la família. Tanmateix, si trobes algun vídeo inadequat, et demanem que n'informis.

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo de què vols informar.
  2. Toca Més a l'extrem superior del reproductor de vídeo.
  3. Toca Informa.
  4. Selecciona per quin motiu vols informar del vídeo (Elements visuals inadequats, Àudio inadequat o Altres).
Si tens la sessió iniciada quan informes d'un vídeo inadequat, el vídeo es bloqueja automàticament a l'aplicació YouTube Kids.

Els vídeos de què s'informa es revisen les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, i, si es considera necessari, se suprimeixen de l'aplicació YouTube Kids. Tingues en compte que informar d'un vídeo diverses vegades no augmenta la probabilitat que se suprimeixi de l'aplicació.