Schermtijd op YouTube Kids beperken

Met onze ingebouwde timer kun je instellen hoelang je kind mag kijken. Als de sessie is afgelopen, komt er een berichtje in beeld en stopt de app, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

YouTube Kids: schermtijd beperken

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Zo stel je de timer in voor een YouTube Kids-profiel:

1. Tik op het hangslot  onderaan een willekeurige pagina in de app.
  2. Geef de cijfers op die worden getoond of geef je aangepaste toegangscode op.
  3. Selecteer Timer .
  4. Stel een tijdslimiet in met de schuifregelaar of de icoontjes minteken en .
  5. Tik op Timer starten.

Als de tijdslimiet is verstreken, zien je kinderen de melding 'De tijd is om!' en wordt de app vergrendeld. Zo ontgrendel je het scherm weer:

1. Tik op het hangslot  onderaan een willekeurige pagina in de app.
  2. Geef de cijfers op die worden getoond of geef je aangepaste toegangscode op.
  3. Selecteer Timer  en tik op Timer stoppen.