Timer instellen

Met onze ingebouwde timer kunnen ouders instellen hoe lang kinderen mogen kijken. Wanneer de sessie is afgelopen, wordt er een vriendelijk berichtje getoond en stopt de app, zonder dat jij daarvoor iets hoeft te doen.

Je kunt de timer als volgt instellen:

1. Tik op het hangslotpictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Timer.
  4. Stel een tijdslimiet in met de schuifregelaar of de pictogrammen en .
  5. Tik op Timer starten.

Kinderen zien het bericht 'De tijd is om!' en de app wordt geblokkeerd als de tijdslimiet is verstreken. Het scherm kan weer als volgt worden ontgrendeld:

1. Tik op het hangslotpictogram in de benedenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Timer en tik op Timer stoppen.