Mainokset YouTube Kidsissä

YouTube Kidsin maksuttoman käytön mahdollistaa rajallinen mainostus. Kun lapsesi valitsee sovelluksessa videon, hän saattaa sitä ennen nähdä mainoksen intron ja varsinaisen mainoksen, joka on tekstillä merkitty mainokseksi. Nämä ovat maksettuja mainoksia. Näytämme vain sellaisia maksettuja mainoksia, jotka on hyväksytty koko perheelle sopiviksi. Kaikki maksetut mainokset käyvät läpi tiukan tarkastusprosessin, jotta ne noudattavat varmasti käytäntöjämme. Maksettuihin mainoksiin ei sisälly sellaisia, joiden klikkaaminen vie sivustolle tai verkkokauppaan. Lue lisää YouTuben mainostuskäytännöistä. Mainosintrot ovat lyhyitä animoituja viestejä, joita näytetään ennen maksuttomia mainoksia. Ne auttavat lasta ymmärtämään, että valittua videota ennen näytetään maksettu mainos.

Käyttäjien YouTubeen lataamat videot eivät ole maksettuja mainoksia, joten niitä ei ole merkitty mainoksiksi eivätkä ne kuulu mainostuskäytäntöjemme piiriin. Videot voivat sisältää sisältöä yrityksiltä, jotka ovat myös ostaneet maksettuja mainoksia sovelluksessa. Jos lapsi esimerkiksi hakee ”junia”, tuloksena voi olla juna-aiheisia animaatioita tai lauluja tai videoita oikeista junista. Tuloksiin voi kuitenkin sisältyä myös lelujunien televisiomainoksia, jotka on ladannut jokin yksityinen käyttäjä tai lelujunia valmistava yritys. Mitään näistä ei pidetä maksettuina mainoksina, sillä ne eivät ole osa YouTube Kidsin mainontaohjelmaa. Samoin haun ”suklaa” tuloksena voidaan näyttää käyttäjän lataama video suklaajälkiruoan valmistuksesta, vaikka emme salli suklaavalmistajien maksettuja mainoksia. Lue lisää YouTube Kidsin videoista.

Poistamme videoita YouTube Kids ‑sovelluksesta, jos sisällöntuottaja ilmoittaa meille maksetusta tuotesijoittelusta tai suosittelusta videossaan YouTuben siihen tarkoitettujen ilmoitustyökalujen kautta.

If you would like to watch videos free of paid ads with your child, try the YouTube Kids App with YouTube PremiumLearn more.