Anbefalte videoer på YouTube Kids

YouTube Kids-opplevelsen blir bedre for hver video som ses. Når barnet ditt har sett noen videoer, kan YouTube Kids anbefale videoer på startsiden og vise Anbefalt-fanen .

• De anbefalte videoene omfatter videoer som er basert på barnets seer- og søkelogg. De hentes fra alle videoene som er tilgjengelige i YouTube Kids, og velges ut av algoritmen vår uten menneskelig evaluering.
  • Hvis Bare godkjent innhold er valgt for profilen til barnet ditt, hentes anbefalte videoer bare fra innholdet du har godkjent for barnet.
  • Hvilke videoer som anbefales, avhenger også av innholdsinnstillingen du har valgt for barnet ditt. Hvis Yngre barn er valgt, hentes anbefalingene bare fra videoene som er tilgjengelige med denne innholdsinnstillingen. Hvis Eldre barn er valgt, hentes anbefalingene bare fra videoene som er tilgjengelige med denne innholdsinnstillingen. Dette inkluderer alle videoer med Yngre barn-innstillingen.
  • Du kan tilbakestille Anbefalte videoer ved å tømme loggen i foreldreinnstillingene i YouTube Kids eller foreldreinnstillingene på YouTube. Hvis du setter søke- eller seerloggen på pause, slutter YouTube Kids å bruke videoene du ser på, eller det du søker etter, til å anbefale videoer. Dette gjelder så lenge loggen er satt på pause.
  • YouTube Kids tilbakestiller automatisk Anbefalte videoer ved å tømme loggen hver gang du slår av søkefunksjonen. Når søkefunksjonen er slått av, baseres Anbefalte videoer bare på videoene som er sett etter at søkefunksjonen ble slått av. Uansett om søkefunksjonen er slått av eller på, hentes anbefalingene fra det brede utvalget med videoer som er tilgjengelig i YouTube Kids.

Vi har iverksatt en rekke tiltak for å sikre at familier finner videoer som er egnet for yngre seere, i YouTube Kids. Vi bruker en blanding av algoritmer og inndata fra brukerne til å velge ut anbefalt innhold. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre tjenesten bedre ved bruk av ny teknologi, undersøkelser og tilbakemeldinger fra brukerne. YouTube håndterer innhold med enorm bredde, dybde og skala. Vi gjør vårt beste, men likevel kan det hende barnet ditt finner innhold du ikke vil at hen skal se. Hvis dette skjer, kan du blokkere videoen eller kanalen og/eller rapportere videoen.