Videosuositukset

YouTube Kids paranee jokaisen katsotun videon myötä. Kun lapsesi on katsonut sovelluksessa useita videoita, se voi suositella videoita aloitusnäytöllä ja näyttää niiden yhteydessä suosituskuvakkeen .

• Videoita suositellaan katselu- ja hakuhistorian perusteella. Suosituksia poimitaan YouTube Kidsin koko videovalikoimasta algoritmin avulla, ilman ihmisen tekemää tarkastusta.
  • Jos olet määrittänyt lapsesi profiilin asetukseksi Vain hyväksytty sisältö, videosuosituksia valitaan vain hyväksymästäsi sisällöstä.
  • Tietyissä maissa lapselle voi valita Nuoremmat lapset- tai Vanhemmat lapset ‑sisältöasetuksen. Edellisessä tapauksessa suositellut videot valitaan vain nuoremmille lapsille sallitun sisällön joukosta. Jälkimmäisessä tapauksessa suositellut videot valitaan vanhemmille lapsille sallitusta sisällöstä, johon sisältyy myös kaikki nuoremmille sallittu sisältö.
  • Suositellut videot voi nollata tyhjentämällä katselu- ja hakuhistorian lapsilukkoasetuksissa. Jos keskeytät haku- ja katseluhistorian tallentamisen lapsilukkoasetuksissa, keskeytyksen aikana katseltuja videoita tai haettuja termejä ei käytetä videoiden suosittelemiseen.
  • Sovellus nollaa videosuositukset automaattisesti tyhjentämällä katselu- ja hakuhistorian aina, kun poistat haun käytöstä. Jos haku otetaan pois käytöstä, suositellut videot perustuvat vain sen jälkeen katsottuihin videoihin. Riippumatta siitä, onko haku käytössä vai ei, suositellut videot valitaan YouTube Kidsin koko videovalikoimasta.

Olemme pyrkineet usein keinoin varmistamaan, että YouTube Kidsiä käyttävät perheet näkevät vain lapsille sopivaa sisältöä. Suositeltua sisältöä seulotaan käyttämällä erilaisia algoritmeja ja käyttäjäpalautetta. Parannamme menetelmiämme jatkuvasti uuden teknologian, tutkimuksen ja palautteen avulla. Pidä mielessä, että YouTube käsittelee uskomattoman suurta ja laajaa sisältömäärää. Vaikka miten ponnistelisimme, lapsesi saattaa silti löytää sovelluksesta sisältöä, jota et haluaisi hänen katsovan. Jos näin käy, voit estää videon tai kanavan ja/tai tehdä videosta ilmoituksen.