YouTube Kidsin videosuositukset

YouTube Kids paranee jokaisen katsotun videon myötä. Kun lapsesi on katsonut muutaman videon, hän saattaa nähdä suosituksia YouTube Kidsin etusivulla sekä Suositukset-välilehden .

• Videosuositukset perustuvat lapsen katseluhistoriaan ja hakuihin. Suositukset perustuvat algoritmin tekemiin valintoihin YouTube Kidsin koko videovalikoimasta, eikä ihminen tarkasta niitä.
  • Jos olet valinnut lapsesi profiilin asetukseksi "Vain hyväksytty sisältö", videosuositukset valitaan vain erikseen hyväksymästäsi sisällöstä.
  • Videosuositukset perustuvat myös lapselle valitsemaasi sisältöasetukseen. Esikouluikäiset-valinnalla suositukset valitaan videoista, jotka vastaavat tätä sisältöasetusta. Kouluikäiset-asetuksella suositeltavat videot voivat olla suunnattu joko kouluikäisille tai esikouluikäisille.
  • Voit nollata videosuositukset tyhjentämällä historian YouTube Kidsin lapsilukkoasetuksista tai YouTuben vanhempien asetuksista. Jos keskeytät hakuhistorian tai katseluhistorian tallentamisen, videosuositukset YouTube Kidsissä eivät keskeytyksen aikana perustu katsottuihin videoihin tai tehtyihin hakuihin.
  • Aina kun haku poistetaan käytöstä, YouTube Kids nollaa automaattisesti videosuositukset ja tyhjentää historian. Kun haku ei ole käytössä, videosuositukset perustuvat vain videoihin, jotka on katsottu haun käytöstä poistamisen jälkeen. Riippumatta siitä, onko haku käytössä vai ei, videosuositukset valitaan YouTube Kidsin laajasta videovalikoimasta.

Olemme pyrkineet eri tavoin varmistamaan, että YouTube Kidsistä löytyy pienemmille katsojille sopivia videoita. Videosuositukset perustuvat sekä algoritmiin että käyttäjien toimintaan. Parannamme menetelmiämme jatkuvasti uuden teknologian, tutkimuksen ja palautteen avulla. YouTube käsittelee valtavia määriä erilaista sisältöä. Vaikka teemme parhaamme, lapsesi saattaa silti löytää sisältöä, jota et haluaisi hänen katsovan. Jos näin käy, voit estää videon tai kanavan tai tehdä videosta ilmoituksen.