Vídeos recomanats a YouTube Kids

YouTube Kids millora amb cada vídeo vist. Quan el teu fill o filla hagi mirat uns quants vídeos, és possible que YouTube Kids recomani vídeos a la pantalla d'inici i mostri la pestanya Recomanats .

• Entre els vídeos recomanats hi ha vídeos basats en l'historial de cerques i de visualitzacions del teu fill o filla. S'extreuen de tots els vídeos accessibles a YouTube Kids i se seleccionen mitjançant el nostre algoritme sense revisió humana.
  • Si al perfil del teu fill o filla has definit l'opció Només contingut aprovat, els vídeos recomanats s'extrauran del contingut que hagis aprovat.
  • Els vídeos recomanats també es basen en la configuració del contingut que hagis seleccionat per al teu fill o filla. Si se selecciona Més petits, els vídeos recomanats s'extreuen dels vídeos disponibles només a la configuració de contingut Més petits. Si se selecciona Més grans, els vídeos recomanats s'extreuen dels vídeos disponibles a la configuració del contingut Més grans. Això inclou tots els vídeos de l'opció Més petits.
  • Pots restablir els vídeos recomanats esborrant l'historial a la configuració parental de YouTube Kids o de YouTube. Si poses en pausa l'historial de cerques o el de visualitzacions, YouTube Kids no utilitzarà els vídeos que miris ni les cerques que facis mentre l'historial estigui en pausa per recomanar vídeos.
  • YouTube Kids restablirà automàticament els vídeos recomanats esborrant l'historial cada vegada que desactivis la cerca. Si la cerca està desactivada, els vídeos recomanats es basaran només en els vídeos vistos des que s'ha desactivat la cerca. Tant si la cerca està activada com si no, els vídeos recomanats se seleccionen d'entre l'àmplia oferta de vídeos de YouTube Kids.

Hem pres diverses precaucions per assegurar-nos que les famílies puguin trobar vídeos adequats per al públic més jove a YouTube Kids. Analitzem el contingut recomanat mitjançant una combinació d'algoritmes i entrades d'usuaris. A més, apliquem contínuament millores basades en les noves tecnologies, la investigació i els suggeriments dels usuaris. YouTube gestiona una quantitat immensa de contingut. Per tant, és possible que de vegades el teu fill o filla trobi contingut que no vols que vegi, tot i que ens esforcem per evitar-ho. Si això passa, pots bloquejar el vídeo o el canal en qüestió o informar-ne.