Brug YouTube Kids-appen på dit tv

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Du kan logge ind på YouTube Kids-appen på dit tv ved hjælp af en Google-konto.

Smart-tv fra Samsung

1. Åbn Smart Hub.
  2. Gå til panelet Apps.
  3. Vælg Samsung Apps.
  4. Vælg Søg.
  5. Søg efter "YouTube Kids".
  6. Vælg YouTube Kids-appen.
  7. Vælg Enter.

Smart-fjernsyn fra LG

1. Vælg LG Content Store i hovedmenuen.
  2. Vælg Søg.
  3. Søg efter "YouTube Kids".
  4. Vælg YouTube Kids-appen.
  5. Vælg Enter og Installer.

Android TV-enheder

Gå til Play Butik på din enhed eller din computer.
Play Butik på en Android TV-enhed:
  1. Gå til søgefeltet.
  2. Søg efter "YouTube Kids".
  3. Vælg YouTube Kids-appen.
  4. Vælg Enter for at downloade appen.

Play Butik fra din computer:

1. Gå til Play Butik.
  2. Klik på Installer på siden.
  3. Vælg din Android TV-enhed.
  4. Klik på Installer igen.

Amazon Fire TV

1. Tænd din Fire TV-enhed.
  2. Gå til Fire TV-appbutikken.
  3. Søg efter og vælg "YouTube Kids".
  4. Download YouTube Kids-appen.

Apple TV

1. Åbn appen App Store via startskærmen på dit Apple TV.
  2. Søg efter og vælg "YouTube Kids".
  3. Download YouTube Kids-appen.

Google TV-enheder

1. Tænd din Google TV-enhed.
  2. Åbn Play Butik.
  3. Søg efter og vælg "YouTube Kids".
  4. Download YouTube Kids-appen.

Kom godt i gang med appen

1. Åbn YouTube Kids-appen på dit tv. Hvis du bruger en Google TV-enhed, skal du følge vejledningen nedenfor.
  2. Angiv dit fødselsår for at verificere din alder.
  3. Log ind.
  4. Gå til http://kids.youtube.com/activate på din telefon eller computer, og indtast den kode, du får vist på dit tv.
  5. Vælg en eksisterende profil, eller gå til YouTube Kids-mobilappen eller youtubekids.com for at oprette en ny profil.

Hvis du bruger en enhed med Google TV:

1. Åbn YouTube Kids-appen på dit tv, og klik på Kom godt i gang.
  2. Gennemgå "Meddelelse til forældre". Hvis du accepterer, skal du klikke på "Jeg accepterer".
  3. Vælg en indholdsindstilling for dit barn.
  4. Bekræft, om søgning skal være slået til eller fra for dit barn.
Du kan ikke logge ind eller oprette børneprofiler, når du bruger YouTube Kids på en enhed med Google TV. Indhold, der er blokeret på andre enheder, kan stadig afspilles på denne enhed.

Forskellen på YouTube Kids-mobilappen og YouTube Kids-appen på tv

Selvom YouTube Kids-appen på tv ligner YouTube Kids-mobilappen meget, er der nogle enkelte muligheder i mobilappen, som ikke er tilgængelige på dit tv:

• Offlinetilstand
  • Stemmesøgning
  • Indstilling af timer
Bemærk! Stemmesøgning er tilgængelig, når du åbner YouTube Kids via YouTube-appen på dit tv. Få flere oplysninger om stemmesøgning i YouTube Kids.

Få flere oplysninger om YouTube Kids-mobilappen i Forældreguide til YouTube Kids.