Mirar l'aplicació YouTube Kids al televisor

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Pots iniciar la sessió a l'aplicació YouTube Kids al teu televisor amb un Compte de Google.

Televisors intel·ligents Samsung

1. Obre Smart Hub.
  2. Ves al tauler d'aplicacions.
  3. Selecciona Aplicacions de Samsung.
  4. Selecciona Cerca.
  5. Cerca "YouTube Kids".
  6. Selecciona l'aplicació YouTube Kids.
  7. Selecciona Retorn.

Televisors intel·ligents LG

1. Al menú principal, selecciona LG Content Store.
  2. Selecciona Cerca.
  3. Cerca "YouTube Kids".
  4. Selecciona l'aplicació YouTube Kids.
  5. Selecciona Retorn i Instal·la.

Dispositius Android TV

Al dispositiu o a l'ordinador, ves a Play Store.
Play Store en un dispositiu Android TV:
  1. Ves a la barra de cerca.
  2. Cerca "YouTube Kids".
  3. Selecciona l'aplicació YouTube Kids.
  4. Selecciona Retorn per baixar l'aplicació.

Play Store a l'ordinador:

1. Ves a Play Store.
  2. A la pàgina, fes clic a Instal·la.
  3. Tria el teu dispositiu Android TV.
  4. Torna a fer clic a Instal·la.

Amazon Fire TV

1. Inicia el dispositiu Fire TV.
  2. Ves a la botiga d'aplicacions de Fire TV.
  3. Cerca i selecciona "YouTube Kids".
  4. Baixa l'aplicació YouTube Kids.

Apple TV

1. Al dispositiu Apple TV, obre l'aplicació App Store des de la pantalla d'inici.
  2. Cerca i selecciona "YouTube Kids".
  3. Baixa l'aplicació YouTube Kids.

Dispositius Google TV

1. Inicia el teu dispositiu Google TV.
  2. Obre Play Store.
  3. Cerca i selecciona "YouTube Kids".
  4. Baixa l'aplicació YouTube Kids.

Començar a utilitzar l'aplicació

1. Obre l'aplicació YouTube Kids al televisor. Si estàs utilitzant un dispositiu Google TV, segueix aquests passos.
  2. Introdueix el teu any de naixement per verificar l'edat.
  3. Inicia la sessió.
  4. Al telèfon o a l'ordinador, ves a http://kids.youtube.com/activate i introdueix el codi que es mostra al televisor.
  5. Selecciona un dels perfils existents o ves a l'aplicació mòbil YouTube Kids o a youtubekids.com per configurar un perfil nou.

Si utilitzes un dispositiu amb Google TV:

1. Obre l'aplicació YouTube Kids al televisor i fes clic a Comença.
  2. Revisa l'"Avís als pares". Si hi estàs d'acord, fes clic a "Accepto".
  3. Selecciona una opció de configuració del contingut per al teu fill o filla.
  4. Confirma si vols que la cerca estigui activada o desactivada per al teu fill o filla.
No pots iniciar la sessió ni crear perfils infantils mentre utilitzes YouTube Kids en un dispositiu amb Google TV. El contingut que s'hagi bloquejat en altres dispositius es podrà continuar reproduint en aquest dispositiu.

Aplicació YouTube Kids per a mòbils i aplicació YouTube Kids per a televisors

Tot i que les dues aplicacions són molt similars, hi ha algunes opcions de l'aplicació mòbil YouTube Kids que no estan disponibles a l'aplicació per a televisors:

• Mode fora de línia
  • Cerca per veu
  • Definir un temporitzador
Nota: la cerca per veu està disponible quan entres a YouTube Kids a través de l'aplicació YouTube al televisor. Obtén més informació sobre la cerca per veu a YouTube Kids.

Obtén més informació sobre l'aplicació mòbil YouTube Kids a la Guia per a pares de YouTube Kids.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda