Forstå dit barns muligheder for at bruge YouTube og YouTube Kids

Når du bruger Family Link til at administrere en Google-konto til dit barn, kan du konfigurere indstillinger for børnesikring på:

Indholdsindstillinger for familier, der bruger den forældrestyrede oplevelse

Du skal bruge følgende

Hvis du vil give dit barn adgang til YouTube Kids eller en forældrestyret YouTube-oplevelse, skal du oprette en Google-konto til barnet.

Mulighed 1: YouTube Kids

Sådan fungerer YouTube Kids

YouTube Kids-appen og -weboplevelsen omfatter populære børnevideoer og nyt indhold, der leveres på en måde, der er sikker og nem at bruge for børn.

Du skal konfigurere YouTube Kids for dit barn, før dit barn kan bruge det.

Med Family Link kan du:
  • Vælge en indstilling for indholdsniveau
  • Vælge, om dit barn kan bruge søgefunktionen i YouTube Kids
  • Fjerne blokeringen af videoer
Tip! Hvis du vil ændre Indstillinger for YouTube Kids, f.eks. lydeffekter og casting, som dit barn kan styre, kan du få flere oplysninger i forældreguiden til YouTube Kids.

Skift indstillinger for YouTube Kids

Vigtigt! Før du kan opdatere indstillingerne, skal du give dit barn adgang til YouTube Kids.

Med appen Family Link

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Konfigurer indstillinger på YouTube

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsningerog derefter YouTube.
  4. Under "Indstillinger for YouTube Kids" kan du:
    • Opdatere indstillingerne for indholdsniveau.
    • Slå Søgning til eller fra.
    • Fjerne adgangen til YouTube Kids.
Tip! Hvis du vil give dit barn adgang til mere indhold på YouTube, kan du konfigurere en forældrestyret oplevelse på YouTube.

Med YouTube-appen

1. Åbn appen YouTube YouTube på din enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Forældreindstillinger.
  4. Vælg dit barn.
  5. Under "Indstillinger for YouTube Kids" kan du:
    • Opdatere indstillingerne for indholdsniveau
    • Slå Søgning til eller fra
    • Fjerne adgangen til YouTube Kids

Valgmulighed 2: Forældrestyret YouTube-oplevelse

Vigtigt! Hvis dit barn er fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) og vælger at administrere sin egen konto, kan du ikke forældrestyre barnets oplevelse på YouTube ved hjælp af disse indstillinger. Hvis du føjer forældrestyring til barnets konto, kan du bruge Begrænset tilstand til at filtrere muligt voksenindhold fra.

Sådan fungerer forældrestyrede YouTube-oplevelser

Vigtigt! Visse funktioner på YouTube er i øjeblikket ikke tilgængelige for børn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land) med en forældrestyret Google-konto. Få flere oplysninger om forældrestyrede YouTube-oplevelser.

Forældrestyrede oplevelser på YouTube giver dit barn mulighed for at skifte fra YouTube Kids til YouTube med børnesikring. Med en forældrestyret konto kan du vælge, hvor meget adgang dit barn må få på YouTube, filtrere uønsket indhold fra og administrere dit barns skærmtid.

Med Family Link kan du:

• Vælge mellem 3 indstillinger for indholdsniveau på YouTube: Udforsk, Udforsk mere eller Det meste af YouTube.
  • Sætte afspilnings- eller søgehistorik på pause.
  • Fjerne blokeringen af videoer: Ryd de valgte videoer og kanaler, som du har blokeret på YouTube Kids.
    • Når du blokerer eller fjerner blokeringen af videoer på YouTube Kids, blokeres eller fjernes blokeringen fra de samme videoer på dit barns forældrestyrede YouTube-konto.

Få flere oplysninger om alle indstillinger for forældrestyrede oplevelser på YouTube.

Hvem er kvalificeret til den forældrestyrede oplevelse på YouTube?

Du kan konfigurere en forældrestyret oplevelse på YouTube til dit barn, som er under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region).

Du er ikke kvalificeret til den forældrestyrede oplevelse på YouTube, hvis:

• Dit barn er over 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region), medmindre du oprettede dit barns forældrestyrede Google-konto, før barnet nåede den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region, og dit barn ikke har overtaget styringen af sin konto.

Skift indstillinger for indholdsniveau på YouTube

Vigtigt!

Med appen Family Link

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsningerog derefter YouTube.
  4. Tryk på Rediger under "Indstillinger for YouTube".
  5. Vælg den indstilling for indhold, du vil ændre.
  6. Tryk på Vælg for at bekræfte.

Med YouTube-appen

1. Åbn appen YouTube YouTube på din enhed.
  2. Vælg dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Vælg Forældreindstillinger.
  4. Vælg dit barn.
  5. Tryk på Rediger under "Indstillinger for YouTube".
  6. Vælg den indstilling for indhold, du vil ændre.
  7. Tryk på Vælg for at bekræfte.

Opdater generelle indstillinger for YouTube og YouTube Kids

Disse indstillinger gælder for både YouTube og YouTube Kids.

Med appen Family Link

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsningerog derefter YouTube.
  4. Under "Generelle indstillinger" kan du:
    • Slå Sæt afspilningshistorik på pause eller Sæt søgehistorik på pause til eller fra.
    • Rydde søge- og afspilningshistorik.
    • Fjerne blokeringen af videoer.

Tip! Du kan kun blokere eller fjerne blokeringen af videoer, hvis du har konfigureret YouTube Kids. Når du blokerer eller fjerner blokeringen af videoer på YouTube Kids, blokeres de samme videoer på dit barns forældrestyrede YouTube-konto.

Med YouTube-appen

1. Åbn appen YouTube YouTube på din enhed.
  2. Vælg dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Vælg Forældreindstillinger.
  4. Vælg dit barn.
  5. Under "Generelle indstillinger" kan du:
    • Slå Sæt afspilningshistorik på pause eller Sæt søgehistorik på pause til eller fra.
    • Rydde søge- og afspilningshistorik.
    • Fjerne blokeringen af videoer.
      • Du kan kun blokere eller fjerne blokeringen af videoer, hvis du har konfigureret YouTube Kids. Når du blokerer eller fjerner blokeringen af videoer på YouTube Kids, blokeres de samme videoer på dit barns forældrestyrede YouTube-konto.

Tip! Hvis du vil se dit barns afspilningshistorik, skal du gøre det på dit barns enhed.

Føj forældrestyring til en eksisterende Google-konto

Hvis du føjer forældrestyring til en eksisterende konto til et barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region), sletter Google abonnementer og dette indhold på kontoen:

• YouTube-videoer, -chatsamtaler og -kommentarer
  • Livechatsamtaler, indlæg, playlister og historier
  • De YouTube-videoer, du har købt eller lejet

Tip! Google anbefaler, at børn downloader deres data, før du konfigurerer forældrestyring.

Slå Begrænset tilstand til eller fra

Når dit barn fylder 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region), har dit barn adgang til YouTube uden forældrestyring. Du kan aktivere Begrænset tilstand for at hjælpe dit barn med at undgå det meste voksenindhold.

Slå Begrænset tilstand til eller fra i Family Link:

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsningerog derefter YouTube.
  3. Slå Begrænset tilstand til eller fra.

Få flere oplysninger om Begrænset tilstand.