Sjekk antall visninger og klikkfrekvens

Du kan finne ut mer om trafikken til videoene dine på Innhold -fanen (eller Rekkevidde-fanen på videonivå) i YouTube Analytics. Finn ut hvor mange ganger miniatyrbildene for videoene dine er blitt vist på YouTube, og i hvilken grad visningene av disse miniatyrbildene førte til avspillinger og seertid. Få flere tips om bruk av visnings- og klikkfrekvensdata.

Se data for visninger og klikkfrekvens

1. Logg på YouTube Studio.
  2. På menyen til venstre velger du Analytics.
  3. På menyen øverst velger du Innhold.

Visninger og hvordan de førte til seertid

Alle-fanen finner du «Visninger og hvordan de førte til seertid»-rapporten, der du får en visuell oversikt over hvordan visninger av miniatyrbildet ditt førte til avspillinger og seertid. Du kan også se hvor stor prosentandel av visningene som kom av at YouTube anbefalte videoene dine til seerne.

Merk: Det kan hende du ser en forskjell mellom dataene på kortet med viktige beregninger og i «Visninger og hvordan de førte til seertid»-rapporten. Dette er fordi kortet med viktige beregninger oppdateres oftere.

På fanene Videoer, Shorts-videoer, Direktesendinger og Innlegg får du en oversikt over visningene dine via kortet med viktige beregninger. På dette kortet finner du også informasjon om avspillinger, klikkfrekvens, gjennomsnittlig seertidsbruk, abonnenter (Shorts), likerklikk (Shorts) og delinger (Shorts). Disse dataene blir tilgjengelige i løpet av noen timer etter at du har publisert innholdet.

Hvor telles visninger?

Visninger telles bare hvis miniatyrbildet vises i mer enn ett sekund og minst 50 ᠎% av miniatyrbildet er synlig på skjermen. Nedenfor finner du mer informasjon om hvor visninger telles.

Visninger telles:

Visninger telles ikke:

• YouTube på datamaskiner, TV-er, spillkonsoller, Android, iPhone og iPad
  • YouTube-søk
  • YouTube-startsiden (inkluderer autoavspilling)
  • YouTube-feeder (abonnementer, På vei opp, logg og Se senere)
  • «Neste»-anbefalinger til høyre for videospilleren (inkluderer autoavspilling)
  • spillelister
  • eksterne nettsteder og apper (for eksempel linker og innebygde spillere utenfor YouTube-nettstedet)
  • YouTube-mobilnettstedet
  • YouTube Kids-appen
  • YouTube Music-appen
  • innhold i videospilleren (for eksempel i overleggskort eller sluttskjermer)
  • e-poster eller varsler
  • videoer som spilles av i bakgrunnsfanen (ingen synlig visning)
  • videoer der mindre enn 50 % av miniatyrbildet er synlig, og/eller der miniatyrbildet er synlig i mindre enn ett sekund
  • TrueView video discovery-annonser

Beregninger du bør kjenne til

Visninger Hvor mange ganger miniatyrbildene dine er blitt vist til seere på YouTube via registrerte visninger.
Klikkfrekvens for visninger Hvor ofte seerne har spilt av en video etter å ha sett et miniatyrbilde.
Unike seere Anslått antall personer som så på innholdet ditt i løpet av den valgte datoperioden.
Avspillinger Antall reelle avspillinger for kanalene eller videoene dine.
Avspillinger fra visninger Avspillinger som følge av visninger i den valgte datoperioden.
Seertid (timer) Hvor lenge seerne har sett på en video.
Seertid fra visninger Seertid som følge av visninger i den valgte datoperioden.