Slik fungerer begrensede data i YouTube Analytics

Vi ønsker å gi skaperne nyttige data de kan bruke til å ta veloverveide avgjørelser om kanalene sine, men noen data kan være begrensede i YouTube Analytics.

Merk : Hvis videoen eller kanalen din ikke har hatt tilstrekkelig med trafikk i den valgte tidsperioden, kan det hende du ikke ser noen data. Hvis du har valgt et bestemt filter, for eksempel geografi eller kjønn, kan det også hende at du ikke ser noen data.

Dette får du se

Følgende informasjon kan vises:

• Det kan hende du ser en melding i Analytics om at du ikke har tilgang til hele rapporten, for eksempel: «Ikke nok demografiske data».
  • Du kan se et avvik mellom «totalen» for en rapport eller et kort, og summen av de enkelte radene. Dette skjer når en rad med data ikke er tilgjengelig, men likevel regnes med i totalen for å gi et nøyaktig antall. Da ser du en melding nederst i tabellen om at bare toppresultatene er tilgjengelige.

Hvis du vil se mer informasjon, kan du prøve å utvide tidsperioden eller fjerne filtre og underkategorier. Hvis du endrer disse innstillingene, kan det øke mengden data du ser i den fullstendige rapporten.

Typer begrensede data

Følgende typer informasjon kan være begrenset:

Demografiske data

Demografiske data, som kjønn og alder, kan være begrenset i YouTube Analytics. For eksempel ser du kanskje en melding om at det ikke finnes nok tilgjengelige data, når du ser på demografiske beregninger for en bestemt video eller et bestemt land.
Du kan ikke se demografiske data for private eller ikke-oppførte videoer, uavhengig av hvor mye trafikk det er på kanalen din.

Målgruppedata

Du kan se begrensede målgruppedata i YouTube Analytics hvis

Geografiske data

Beregninger eller dimensjoner som er knyttet til land, kan være begrenset. Inntektsdata basert på land er imidlertid ikke begrenset.

Du kan ikke se data basert på land for følgende, uansett hvor mye trafikk du har på kanalen din:

• sanntidsrapporter
  • private videoer eller videoer som ikke er oppført

Søketermer og nettadresser

Det kan hende du ser begrensede data for søketermer og eksterne nettadresser i rapportene for trafikkilder, avspillingssteder og abonnentkilder. For eksempel vises kanskje ikke søketermer og nettadresser som bare er brukt én gang, og som ikke fører til betydelig økt trafikk. Du kan imidlertid se søketermer og nettadresser som ofte fører seere til innholdet ditt.
Merk: Det kan hende du ser forskjellige beregninger i YouTube Analytics, avhengig av hvilken plattform du bruker – YouTube Studio for datamaskin eller YouTube Studio-appen.