Utilitzar el tema fosc de YouTube

El tema fosc et permet reduir la brillantor de la pantalla i veure YouTube amb un fons fosc.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Nota:

Si vols veure YouTube en mode ambient, primer has d'activar el tema fosc al dispositiu.

1. Fes clic a la teva foto de perfil .
  2. Fes clic a Aparença .
  3. Selecciona Tema fosc per utilitzar aquesta opció de configuració.
    O BÉ
    Activa l'opció Tema clar o Utilitza el tema del dispositiu.