YouTube- ja YouTube Studio ‐sovelluksen päivittäminen

YouTube ja YouTube Studio toimivat parhaiten, kun ne on päivitetty uusimpaan versioon. Julkaisemme päivityksiä säännöllisesti, jotta sinä saat uusia ominaisuuksia, nopeamman käyttökokemuksen, bugikorjauksia ja muita parannuksia.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Omat sovellukset ja pelit.
  4. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, sen kohdalla lukee "Päivitä".
  5. Päivitä kaikki sovellukset valitsemalla Päivitä kaikki. Päivitä vain tietyt sovellukset etsimällä haluamasi sovellus ja valitsemalla sen kohdalta Päivitä.

Joissain tapauksissa sovelluksen päivittäminen edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä. Lue lisää automaattisista päivityksistä.

Huom. Jotkin sovellukset pyytävät uusia käyttöoikeuksia päivityksen jälkeen. Voit nähdä ilmoituksen, jossa sinua pyydetään hyväksymään käyttöoikeudet.

YouTube-sovelluksen päivittäminen Apple TV:ssä

1. Siirry Apple TV:n App Storeen.
  2. Etsi YouTube-sovellus.
  3. Valitse YouTube-sovellus.
  4. Valitse Update (Päivitä). Jos et näe tätä vaihtoehtoa, YouTube-sovellus on jo päivitetty uusimpaan versioon.

YouTube-sovelluksen päivittäminen Android TV:ssä

Android TV:n Google Play Kaupassa pitäisi olla käytössä automaattinen päivitys, jolloin YouTube-sovelluksen uusin versio latautuu ja asentuu valmiiksi. Jos olet ottanut automaattisen päivityksen pois päältä, voit palauttaa sen näin:

1. Paina kaukosäätimen aloitusnäyttöpainiketta.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Google Play Kauppa.
  3. Valitse Asetukset.
Valitse Automaattiset sovelluspäivitykset ja sitten Päivitä sovellukset aina automaattisesti.