Meldingsinstellingen voor reacties wijzigen

Met instellingen voor meldingen kun je bepalen of je mobiele en e-mailmeldingen krijgt over activiteiten op je kanaal, zoals nieuwe reacties en antwoorden.

Opmerking: Als er kort na elkaar meerdere reacties op je video komen, krijg je misschien niet over elke reactie een melding. In plaats daarvan sturen we je af en toe een melding.

Meldingen over reacties beheren

1. Ga naar www.youtube.com en log in op je account.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto  en dan Instellingen .
  3. Klik links op Meldingen om naar je accountmeldingen te gaan.
  4. Geef naast Je voorkeuren aan of je een melding wilt krijgen bij activiteit op je kanaal en je reacties, zoals likes en antwoorden.

E-mailmeldingen beheren

Volg deze stappen als je een e-mail wilt krijgen bij activiteit, zoals reacties:

1. Ga naar je accountmeldingen.
  2. Zet bij E-mailmeldingen Stuur mij e-mails over mijn YouTube-activiteiten en de updates die ik wil ontvangen aan.
Wil je geen e-mails meer krijgen over kanaalactiviteit?
Je kunt je voor deze e-mails afmelden door in een e-mailmelding op de afmeldlink te klikken.