Bruk YouTube Studio-oversikten

I YouTube Studio-oversikten kan du se kanalstatistikk, kommentarer med mer.

Se oversikten din

Du kan åpne oversikten på to måter:

• Gå direkte til YouTube Studio.
  • Gjør følgende hvor som helst på YouTube: Velg profilbildet ditt etterfulgt av YouTube Studio.

Naviger i oversikten

I oversikten ser du noen forskjellige kort.

• Kanalens brudd på retningslinjene: varsler, advarsler og ankeavgjørelser knyttet til retningslinjene for brukere.
  • Resultater for det nyeste innholdet: en oversikt over resultatene for den nyeste videoen eller direktesendingen din. Du kan skjule dette kortet for å gjemme rangeringsdataene. Når du har skjult det, forblir kortet skjult til du velger å vise det igjen.
  • Publiserte videoer: en oversikt over videoene du nylig har publisert.
  • Nyeste innlegg: en oversikt over hvor engasjert publikum er i det nyeste foruminnlegget ditt. Du ser bare dette kortet hvis du er kvalifisert for Fellesskap-fanen.
  • Viktige varsler: Viktige beskjeder om kanalen din og videoene dine. Les mer nedenfor.
  • Ny prestasjon: en oversikt over milepælene du har nådd når det gjelder seertid, abonnenter og avspillinger.
  • Kanalstatistikk: en rask oversikt over seertiden, avspillingene og abonnentene på kanalen din de siste 28 dagene. Du kan også se nåværende abonnenter og populære videoer.
  • De nyeste kommentarene: en oversikt over de nyeste kommentarene du ikke har svart på.
  • Nylig aktivitet: en liste over de nyeste abonnentene og medlemmene på kanalen din.
  • Nyheter: siste nytt om det som skjer på YouTube.
  • Creator Insider: de nyeste videoene fra Creator Insider-kanalen.
  • Dette er nytt i Studio: de siste oppdateringene av skaperverktøyene og -funksjonene.
  • Forslag til deg: personlig tilpassede forslag og anbefalte fremgangsmåter for kanalen din.
  • Nylige abonnenter: en liste over de nyeste abonnentene på kanalen din. Du kan velge en tidsramme og sortere listen etter antall abonnenter.
  • Kjente problemer med YouTube: pågående YouTube-hendelser som har innvirkning på mange kanaler eller brukere.
Merk: Det kan hende at enkelte kort ikke vises, basert på den nylige kanalaktiviteten din.

Slik finner du frem i YouTube Studio (på datamaskin)

Forstå viktige varsler

Foreløpig kan følgende typer varsler vises på Viktige varsler-kortet i kanaloversikten din. Vi jobber med å legge til flere typer varsler på dette kortet i fremtiden.

• Inntektsgenerering: hvorvidt kanalen din er godkjent, ikke lenger er kvalifisert eller ikke er godkjent for inntektsgenerering.
  • Opphavsrett: hvis du har mottatt en opphavsrettsadvarsel eller et opphavsrettskrav.

Følgende typer varsler vises ikke på Viktige varsler-kortet. Vi jobber med å legge til disse typene varsler på kortet i fremtiden. Følg med på e-postoppdateringer om følgende:

• Varsler om AdSense for YouTube-kontoen din.
  • Resultater av manuelle evalueringer for annonsørvennlighet.