YouTube Studion hallintapaneeli

YouTube Studion hallintapaneelista näet yleiskatsauksen esimerkiksi kanavan tilastoista ja kommenteista.

Hallintapaneelin tiedot

Voit avata hallintapaneelin kahdella tavalla:

• Siirry suoraan YouTube Studioon.
  • Valitse millä tahansa YouTuben sivulla profiilikuvasi ja sitten YouTube Studio.

Hallintapaneelissa liikkuminen

Hallintapaneelissa on erilaisia kortteja.

• Kanavarikkomukset: Huomautukset ja varoitukset yhteisösääntöjen rikkomisesta sekä valituksia koskevat päätökset.
  • Uusimman sisällön tulokset: Yhteenveto viimeisimmän videosi tai livestriimisi tuloksista. Voit tiivistää kortin, jolloin sijoitusdata piilotetaan. Kortti pysyy tiivistettynä, kunnes laajennat sen.
  • Julkaistut videot: Yhteenveto äskettäin julkaisemistasi videoista.
  • Viimeisin postaus: Yhteenveto siitä, miten uusin yhteisöpostauksesi aktivoi yleisösi. Näet tämän vain, jos täytät Yhteisö-välilehden kelpoisuusehdot.
  • Tärkeät ilmoitukset: Tärkeitä kanavaasi ja videoitasi koskevia viestejä. Lue lisää alta.
  • Uusi saavutus: Yhteenveto katseluaikaan, tilaajiin ja katselukertoihin liittyvistä saavutuksista.
  • Kanavan tilastot: Yleiskatsaus kanavan katseluajasta, katselukerroista ja tilaajista 28 viime päivän ajalta. Näet myös tämänhetkiset tilaajat ja suosituimmat videot.
  • Viimeisimmät kommentit: Yhteenveto uusista kommenteista, joihin et ole vastannut.
  • Uusi toiminta: Lista kanavasi uusista tilaajista ja jäsenistä.
  • Uutiset: Uusimmat YouTubea koskevat päivitykset.
  • Creator Insider: Creator Insider ‑kanavan uusimmat videot.
  • Uutta Studiossa: Uusimmat muutokset sisällöntuottajien työkaluihin ja ominaisuuksiin.
  • Ideoita sinulle: Personoituja ehdotuksia ja vinkkejä kanavallesi.
  • Viimeaikaiset tilaajat: Lista kanavan uusimmista tilaajista – voit valita ajanjakson ja suodattaa listan tilaajamäärän mukaan.
  • Tunnetut ongelmat: Nykyiset YouTube-ongelmat, jotka vaikuttavat moniin kanaviin tai käyttäjiin.
Huom. Kaikki kortit eivät välttämättä näy viimeaikaisen kanavatoiminnan perusteella.

YouTube Studion käyttäminen tietokoneella

Tärkeät ilmoitukset

Seuraavia ilmoitustyyppejä voi näkyä kanavan hallintapaneelin Tärkeät ilmoitukset ‑kortilla. Pyrimme lisäämään muita ilmoitustyyppejä tälle kortille myöhemmin.

• Kaupallistaminen: Tämä ilmoitustyyppi kertoo, jos kanavasi on hyväksytty kaupallistettavaksi, jos se ei enää kelpaa kaupallistettavaksi tai jos sitä ei ole hyväksytty kaupallistettavaksi.
  • Tekijänoikeudet: Tämä ilmoitustyyppi kertoo, jos olet saanut tekijänoikeusvaroituksen tai tekijänoikeusvaatimuksen.

Seuraavat ilmoitustyypit eivät näy Tärkeät ilmoitukset ‑kortilla. Pyrimme lisäämään nämä ilmoitustyypit tälle kortille myöhemmin. Muista tarkistaa sähköpostisi näiden ilmoitusten varalta:

• AdSense for YouTube ‐tiliäsi koskevat ilmoitukset
  • manuaalisen tarkastuksen tulokset koskien sisällön sopivuutta mainontaan.