Utilitzar el tauler de YouTube Studio

Utilitza el tauler de YouTube Studio per obtenir informació general sobre les analítiques del canal, els comentaris i més.

Consultar el tauler

Per obrir el tauler, segueix un d'aquests passos:

• Ves directament a YouTube Studio.
  • Des de qualsevol lloc de YouTube, selecciona la teva foto de perfil i després YouTube Studio.

Navegar pel tauler

Al tauler, veuràs diversos tipus de targetes:

• Infraccions del canal: advertiments o tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat o decisions sobre apel·lacions.
  • Rendiment del contingut més recent: una instantània del rendiment del teu darrer vídeo o de la teva darrera transmissió en directe. Pots replegar aquesta targeta per amagar les dades de classificació. Un cop replegada, es mantindrà així fins que la despleguis.
  • Vídeos publicats: una instantània dels vídeos que has publicat recentment.
  • Última publicació: una instantània del nivell d'implicació del teu públic amb la teva darrera publicació de la comunitat. Només la veuràs si compleixes els requisits per utilitzar la pestanya Comunitat.
  • Notificacions importants: missatges importants sobre el canal i els vídeos. Obtén més informació a continuació.
  • Assoliment nou: una instantània de les fites del temps de visualització, dels subscriptors i de les visualitzacions.
  • Analítiques del canal: un resum general del temps de visualització, els subscriptors i les visualitzacions del teu canal durant els 28 darrers dies. També pots consultar els teus subscriptors actuals i vídeos principals.
  • Comentaris més recents: una instantània dels darrers comentaris a què encara no has respost.
  • Activitat recent: una llista dels subscriptors i abonats recents del teu canal.
  • Novetats: les darreres novetats de YouTube.
  • Creator Insider: els vídeos més recents del canal Creator Insider.
  • Novetats a Studio: les darreres actualitzacions d'eines i funcions per als creadors.
  • Idees per a tu: suggeriments personalitzats i pràctiques recomanades per al teu canal.
  • Subscriptors recents: una llista dels subscriptors recents del teu canal. Pots triar un període de temps i ordenar la llista per nombre de subscriptors.
  • Problemes coneguts: incidents de YouTube en curs que afecten diversos canals o usuaris.
Nota: és possible que algunes targetes no es mostrin segons l'activitat recent del teu canal.

Com es pot navegar per YouTube Studio (ordinador)

Entendre les notificacions importants

Actualment, a la targeta de notificacions importants del tauler de control del canal, poden mostrar-s'hi els tipus de notificacions que indiquem a continuació. Estem treballant perquè més endavant hi hagi altres tipus de notificacions disponibles en aquesta targeta.

• Monetització: si el teu canal s'ha aprovat, ha deixat de ser apte o no s'ha aprovat per monetitzar contingut.
  • Drets d'autor: si has rebut un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor o una reclamació de drets d'autor.

Els tipus de notificacions següents no es mostraran a la targeta de notificacions importants. Estem treballant per afegir aquest tipus de notificacions a la targeta més endavant. Comprova el teu correu electrònic per veure si hi ha novetats en aquestes àrees:

• Notificacions sobre el teu compte d'AdSense per a YouTube.
  • Resultats de revisions manuals per valorar si el teu contingut és adequat per a anunciants o no.