Utilitzar el tauler de YouTube Studio

Utilitza el tauler de YouTube Studio per obtenir informació general sobre les analítiques del canal, els comentaris i més.

Consultar el tauler

Aplicació YouTube Studio per a iPhone i iPad

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, selecciona Tauler.

Navegar pel tauler

Al tauler, pots veure les targetes següents:

• Subscriptors totals: nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal de YouTube.
  • Analítiques del canal: un resum general del temps de visualització, els subscriptors i les visualitzacions del teu canal durant els 28 darrers dies.
  • Contingut publicat més recentment: una instantània dels vídeos, els curts i les reproduccions en directe que has publicat recentment.
  • Comentaris més recents: una instantània dels darrers comentaris a què encara no has respost.
    Nota: ara els creadors poden replegar la targeta Contingut publicat. Un cop replegada, es mantindrà així fins que la despleguis.