Penjar curts de YouTube

YouTube Shorts permet a qualsevol persona convertir una idea en una oportunitat per connectar amb públics nous d'arreu del món. Amb les eines de creació de curts de YouTube, pots penjar un vídeo vertical de format curt com a curt.

YouTube Shorts

Penjar curts

Aplicació YouTube

Per penjar un curt des del dispositiu:

1. Toca Crea i després Penja un vídeo.
  2. Selecciona un vídeo amb una relació d'aspecte quadrada o vertical:
    • Als vídeos de fins a 60 segons es mostrarà un editor per retallar-los. Arrossega els laterals de la barra per ajustar el temps d'inici i finalització del vídeo. Tot el que no aparegui al quadre no es mostrarà al curt.
    • En el cas dels vídeos que durin més de 60 segons, toca Converteix en curt per retallar-los a 60 segons o menys.
  3. Toca SEGÜENT per anar a la pantalla de l'editor, on podràs afegir text, filtres, música o altres tipus d'àudio al teu curt.
    Nota: l'àudio que triïs de la nostra biblioteca només es pot utilitzar en clips de 15 segons.
  4. Toca SEGÜENT per afegir informació al vídeo, com ara un títol (100 caràcters com a màxim) i la configuració de privadesa.
    Nota: l'opció de configuració de privadesa dels vídeos per a creadors d'entre 13 i 17 anys està definida com a privada de manera predeterminada. Si tens 18 anys o més, la configuració de privadesa dels vídeos està definida com a pública de manera predeterminada. Tothom pot canviar aquesta configuració perquè els seus vídeos siguin públics, privats o ocults.
  5. Toca Selecciona el públic i després "Sí, s'ha creat per a nens" o "No, no s'ha creat per a nens" per escollir el teu públic. Obtén més informació sobre el contingut creat per a nens.
  6. Toca PENJA per publicar el curt.

Aplicació YouTube Studio

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. A la part superior, toca Crea i desprésPenja un vídeo.
  3. Selecciona el fitxer que vols penjar.
  4. Afegeix informació al vídeo, com ara un títol (100 caràcters com a màxim), la configuració de privadesa i el públic. Obtén més informació sobre el contingut creat per a nens.
  5. Toca PENJA EL CURT per publicar el curt.

Busques consells abans de penjar el primer curt? Dona una ullada als consells per penjar curts.

Si penges un vídeo curt que has creat en un altre lloc, assegura't que tens permís per utilitzar a YouTube tot el material protegit per drets d'autor que inclogui. Si utilitzes material protegit per drets d'autor, pot ser que rebis una reclamació de Content ID. A més, si el propietari dels drets d'autor, la discogràfica de l'artista o el distribuïdor ens envia un avís de retirada per infracció dels drets d'autor vàlid i complet contra el teu vídeo curt, és possible que se suprimeixi i que rebis un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor.