Tutkimustiedot haltuun

YouTuben Tilastojen Tutkimus-välilehdeltä näet, mitä oma yleisösi ja muut katsojat hakevat YouTubesta. Tutkimus-välilehden vinkkien avulla voit luoda katsojia kiinnostavaa sisältöä.

Tutkimus-välilehden käyttäminen

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Valitse alavalikosta Tilastot .
  3. Valitse Tutkimus-välilehti.
  4. Kirjoita hakutermi hakukenttään. Voit tallentaa hakutermin valitsemalla Tallenna .

Kun olet kirjoittanut hakutermin tai napauttanut aiemmin tallennettua termiä, näet aiheeseen liittyvän katsojatoiminnan:

• Yleisön toiminta: Näyttää aiheen suosion yleisösi keskuudessa.
  • YouTube-katsojien hakemat: Näyttää aihetta koskevat suositut haut koko YouTubessa.
  • YouTube-katsojien katselemat: Näet aiheeseen liittyvät suositut videot, joita on katsottu YouTubessa.

Huom. Tiedot koskevat toistaiseksi vain englanninkielisiä hakuja, joita katsojat ovat tehneet seuraavilla alueilla: Australia, Intia, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Tutkimuskortin sisältö

Eniten haetut

Tästä kortista näet eniten haetut hakutermit 28 viime päivän ajalta sekä yleisösi että omien tallennustesi perusteella. Joidenkin hakutermien yläpuolella on Sisältötarve-tunniste. Lue lisää sisältötarpeista.

Lisää aiheita

Tästä kortista näet, minkä aiheista sisältöä yleisösi on katsonut 28 viime päivän aikana. Näet myös tallentamiisi hakuihin liittyvät aiheet.

Aiheeseen liittyvät viimeisimmät videot

Tästä kortista näet videot, jotka liittyvät yleisösi 28 viime päivän aikana katsomiin aiheisiin. Näet myös tallentamasi haut.

Aiheeseen liittyvät sisältötarpeet

Tästä kortista näet yleisön katsomiin aiheisiin ja tallentamiisi hakuihin liittyvät sisältötarpeet 28 viime päivän ajalta. Lue lisää sisältötarpeista.

Shorts-sisältötarpeet

Kortista näkyvät sisältötarpeet eli sellaiset aiheet, joista katsojat saattavat haluta osuvampia tai laadukkaampia Shorts-videoita. Lue lisää sisältötarpeista.