Utforsk inspirerende ideer

Med Inspirasjon-fanen i YouTube Analytics kan du finne ut hva seerne – både dine egne og generelt på YouTube – søker etter. Statistikken på Inspirasjon-fanen kan gi deg ideer til videoer seerne kan være interessert i.

Se Inspirasjon-fanen

YouTube Studio-appen for Android

1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. På menyen nederst trykker du på Analytics .
  3. Trykk på Inspirasjon-fanen.
  4. Skriv inn en søketerm i søkefeltet for å komme i gang. For å lagre en søketerm trykker du på Lagre .

Når du har skrevet inn eller trykket på en søketerm, kan du se seeraktiviteten knyttet til det aktuelle emnet:

• Aktiviteten til seerne dine: Her ser du hvor populært emnet er blant seerne dine.
  • Søkt etter av YouTube-seere: Her ser du populære søk på emnet fra seere på YouTube generelt.
  • Sett på av YouTube-seere: Her ser du populære videoer om emnet sett av seere på YouTube generelt.

Dette ser du på Inspirasjon-fanen

Merk: Denne informasjonen er foreløpig begrenset til visse land og språk. Hvis det ikke finnes noen relevante videoer for øyeblikket, kan det hende at noen av delene ikke vises.

Toppsøk

På dette kortet ser du toppsøk – basert på søkene til seerne dine og søk du har lagret de siste 28 dagene. Over enkelte søketermer ser du etiketten «Innholdshull ».

Nylige videoer relatert til

På dette kortet ser du videoer relatert til emner seerne dine har sett på de siste 28 dagene, og søk du har lagret.

Innholdshull for Shorts

På dette kortet ser du innholdshull for Shorts – det vil si at seerne kanskje er på utkikk etter mer relevante eller bedre Shorts-videoer.

Finn ut mer om innholdshull

Innholdshull oppstår når seerne ikke får nok gode søkeresultater på YouTube for bestemte søk. De kan brukes som inspirasjon til å lage innhold som ikke finnes, eller som kan bli bedre.

Et innholdshull kan oppstå når

• seerne ikke får noen resultater for det de søker etter
  • seerne ikke får eksakt samsvar for det de søker etter
  • seerne ikke finner relevante videoer for det de søker etter, for eksempel hvis innholdet er gammelt eller av lav kvalitet
Du kan finne ut mer om søkestatistikk på datamaskin ved å se på denne videoen fra YouTube-kanalen for skapere.