Ohjeita YouTube-ilmoitusten käyttämiseen

Teemme joitain muutoksia datan keruun ja käytön menetelmiimme koskien lapsille suunnattua YouTube-sisältöä. Tämän seurauksena osa tämän artikkelin ohjeista on saattanut muuttua. Lue lisää.
YouTube-ilmoitukset kertovat suosikkikanaviesi uusista videoista ja muusta uudesta sisällöstä. Voit saada ilmoituksia monilla eri tavoilla. Joskus ilmoituksissa voi kuitenkin olla ongelmia. Et ehkä saa kaikkia haluamiasi ilmoituksia tai saat ei-toivottuja ilmoituksia.
Mikä vaihtoehdoista kuvaa parhaiten kokemaasi ongelmaa?