Få hjælp til YouTube-notifikationer

Vi foretager nogle få ændringer af, hvordan vi indsamler og bruger data i forbindelse med indhold til børn på YouTube. Det betyder, at nogle af instruktionerne i denne artikel kan være ændret. Få flere oplysninger.
YouTube-notifikationer fortæller dig, når der er nye videoer og opdateringer fra dine foretrukne kanaler og andet indhold. Du kan få underretninger på mange forskellige måder. Nogle gange kan du dog opleve problemer med notifikationer, f.eks. at du ikke får alle de notifikationer, du gerne vil have, eller at du får notifikationer, du ikke vil have.
Hvilket udsagn beskriver bedst det problem, du oplever?