Diagnostisera uppladdningsproblem med en Aspera-servermapp

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är bara tillgängliga för partner som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll på YouTube med hjälp av Innehållshanteraren.

Har du problem med att ladda upp innehåll på YouTube med Aspera-servermappen? Svara på följande frågor för att identifiera och lösa problemet.

Det veckovisa underhållet för Aspera-dropboxar är onsdagar från 01.00–05.00 PST. Om du överför innehåll under den här tidsperioden kan din Aspera-klient vara bortkopplad från dropboxen. Vänta i så fall fem till tio minuter och leverera hela metadatafilen igen.
Kan du ansluta till din servermapp från Aspera-klienten?