Diagnostisera uppladdningsproblem med en Aspera-servermapp

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Har du problem med att ladda upp innehåll på YouTube med Aspera-servermappen? Svara på följande frågor för att identifiera och lösa problemet.

Det veckovisa underhållet för Aspera-dropboxar är onsdagar från 01.00–05.00 PST. Om du överför innehåll under den här tidsperioden kan din Aspera-klient vara bortkopplad från dropboxen. Vänta i så fall fem till tio minuter och leverera hela metadatafilen igen.
Kan du ansluta till din servermapp från Aspera-klienten?