De oorzaak van uploadproblemen met een Aspera-dropbox vaststellen

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Ondervind je problemen als je vanaf je Aspera-dropbox content naar YouTube probeert te uploaden? Beantwoord de volgende vragen om de oorzaak van het probleem vast te stellen en een oplossing te zoeken.

Onderhoud aan Aspera-dropboxen kan plaatsvinden op woensdagen tussen 9:00 en 13:00 uur CET. Als je tijdens die uren content uploadt, wordt de verbinding tussen je Aspera-client en de dropbox mogelijk verbroken. Maak in dat geval na vijf à tien minuten opnieuw verbinding met de dropbox en stuur het volledige metadatabestand nogmaals op.
Kun je verbinding met je dropbox maken vanaf de Aspera-client?